Sikke Sumarin ravintola sulkee yllättäen ovensa

Sikke Sumari vinkkaa: Oletko tajunnut tehdä tätä perunankuorille? Parempaa kuin ranskalaiset! 0:41 Sikke Sumari vinkkaa: Oletko tajunnut tehdä tätä perunankuorille? Parempaa kuin ranskalaiset!
KATSO MYÖS: Sikke Sumari vinkkaa: Oletko tajunnut tehdä tätä perunankuorille? Parempaa kuin ranskalaiset!

Televisiosta tutun Sikke Sumarin Helsingissä sijaitseva ravintola Sikke's sulkee ovensa.

Kokki, juontaja ja ravintoloitsija Sikke Sumari jakoi maaliskuussa yllättäviä uutisia Instagramissa.

Helsingin Punavuoressa viisi vuotta toiminut Sikke's ravintola sulkeutuu 30. maaliskuuta.

Viisi vuotta takana – juuri sopiva aika sulkea ovi ja avata uusi! Sumari kirjoittaa ravintolan Instagram-julkaisussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sikke'sin tiloissa aloittaa julkaisun mukaan loppukesästä uusi ravintola ja ravintoloitsijat, mutta niistä Sumari ei kerro vielä tarkemmin.

Myöskään omista tulevaisuuden suunnitelmistaan Sumari ei vielä pukahda.

Nuorille kollegoilleni, seuraajilleni ja ystävilleni haluan sanoa, että mikään ikä ei ole väärä aika sulkea ovia ja avata uusia. Ja niitä tulee aukeamaan… Mutta niistäkin lisää tuonnempana, Sumari kirjoittaa mystisesti.

Kotilieden haastattelussa Sumari kertoo aikovansa toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja muuttaa Italiaan miehensä Tony Ilmonin kanssa. Sumari toteaa jutussa haluavansa perustaa "pikkuisen bed and breakfastin tai vastaavan".

Sumari kiittää julkaisussa useita henkilöitä, erityisesti kokki Pipsa Hurmerintaa, joka auttoi Sumaria luomaan Sikke'sin makumaailman.

Juttua muokattu 14.3. kello 8.15: Lisätty Sumarin haastattelu Kotiliedessä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.