Ravintolan omintakeinen sisustus on saanut ihmiset ymmälleen – söisitkö sinä illallisesi tästä pöydästä?

ravintolaruohopöytä
Ruohomatolla peitetyt pöydät ovat herättäneet hämmennystä ihmisten keskuudessa. Shutterstock, Instagram

Ruoholla peitetyt pöydät ovat herättäneet huolta etenkin hygieniasta tarkkojen ihmisten keskuudessa.

Ravintolan sisustus on nykypäivänä asia, johon on ryhdytty kiinnittämään yhä enemmän huomiota; mieleenpainuva ruokailuympäristö voi saada ihmiset matkustamaan ravintolaan pitkänkin matkan takaa.

Aina sisustus ei kuitenkaan mene täysin nappiin. Loistava esimerkki tästä löytyy australian pääkaupungista Melbournesta. Vaikka kyseisen ravintolan uniikki sisustus on kerännyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa, vastaanotto ei ole ollut kovinkaan positiivista. 

"Se kuuluu maahan, ei illallispöytään"

Sosiaalisessa mediassa kohua herättänyt kuva esittää ravintolan pöytiä, joita peittävät ruohomatot. Toisin kuin voisi luulla, kyse ei ole muovimatoista, vaan pöytiä peittää ihka aito ruoho multineen päivineen.

Ajatus aidon ruohon päällä syömisestä ei ole herättänyt ihmisissä lainkaan niin positiivisia reaktioita, kuin ravintola olisi kenties toivonut. Etenkin pöytien hygieenisyys on aiheuttanut huolta kuvan nähneiden ihmisten keskuudessa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lika on likaista. Se kuuluu maahan, ei illallispöytään. Ällöttävää, toisessa kommentissa todetaan.

Vaikka ravintola on halunnut tempauksellaan kiinnittää ihmisten huomion ruoan alkuperää kohtaan, kommenttien perusteella voidaan todeta, ettei se ole onnistunut tavoitteessaan kovinkaan hyvin. 

– Kasteleeko joku pöytiä? Tuoko joku sadettimen pöytään kesken aterian? eräässä kommentissa ihmetellään.

Lähde: Metro 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja