Miehen ällöttävä toiminta ruokakaupassa kuohuttaa – tämän jälkeen sinun ei tee mieli koskea noutobaarien ruokiin

noutobaari ruoat buffet
Miehen kyseenalainen toiminta kaupan ruokatiskillä on aiheuttanut kohua. Shutterstock

Sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin leviävä video on saanut tuhannet ihmiset pohtimaan, uskaltaako noutobaarien ruokiin vastaisuudessa koskea. 

Kun puhutaan ruokakaupassa asioimisesta, jonossa hidasteleminen ja hedelmävaa’alla etuilu ovat asioita, jotka tyypillisimmin herättävät ihmisissä tunteita.

Tällä kertaa tuhansia ihmisiä kuohahduttanut tapaus ei kuitenkaan koske kumpaakaan edellä mainituista, vaan todella härskiä toimintaa ruokakaupan noutobaarin luona.

Miehelle ehdotetaan porttikieltoa 

Alun perin Redditissä jaettu video todistaa, että sen sijaan, että mies olisi kauhonut soppaa take away -kulhoon, hän kaataa keittoa suoraan suuhunsa. 

– Jotakin ajateltavaa seuraavaksi kerraksi, kun syöt salaattibaarista, Twitteriin jaetussa twiitissä todetaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Etova video on kerännyt lyhyessä ajassa yli miljoona katselukertaa ja tuhansia jakoja. Videoon tulleissa kommenteissa ihmiset ehdottavat miehen tunnistamista ja porttikiellon antamista kaikkiin mahdollisiin ravintoloihin.

–  Onko tämä pilaa? eräässä kommentissa todetaan.

– Tämä on syy siihen, miksi syön mieluummin kotona, toisessa todetaan.

Vaikka miehen tekoa ei saa tekemättömäksi, sinua saattaa hieman helpottaa tieto siitä, että vartijat puuttuivat miehen toimintaan välittömästi videon päättymisen jälkeen.

Video on kuitenkin ehtinyt sadaa lukuisat ihmiset pohtimaan, uskaltaako esimerkiksi kauppojen salaattibaareihin enää koskea.

Lähde: Indy, NyPost

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja