Karun rehellinen hedelmäkuva on huvittanut jo tuhansia – tähän otokseen jokaisen toimistotyöläisen on helppo samaistua!

työpöytäHedelmä
Twitter, Shutterstock

Kuva koskemattomista hedelmistä on saanut tuhannet ihmiset tuntemaan piston sydämessään. Näyttääkö sinunkin työpöytäsi tältä?

Videolla annetaan käteviåä vinkkejä ruoan säilyttämiseen. 

Jos luet tätä työpöytäsi ääressä, vilkaise nopeasti ympärillesi. Lepääkö työpöydälläsi koskematon hedelmä? Jos vastasit kyllä, sinun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä, sillä et ole todellakaan yksin.

Erään irlantilaisen työntekijän jakama kuva omista syömättömistä hedelmistään on herättänyt sosiaalisen median käyttäjissä suurta hupia.

– On aika tuoda nämä kaverit takaisin kotiin, Twitter-käyttäjä Eimear kirjoittaa hitiksi nousseen kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka suureen suosioon nouseessa kuvassa ei itsessään ole mitään hauskaa, se on herättänyt ihmisissä voimakkaita reaktioita. Moni kuvan nähneistä on myöntänyt omalle työpöydälleen kerääntyneiden hedelmien kokevan saman kohtalon – ne jäävät syömättä. 

Kumma kyllä, suklaapatukan kohdalla vastaavaa ilmiötä ei kovinkaan usein tapahdu. 

Hedelmien syöminen saattaa järkyttää

Tapa on selvästi yleinen, sillä eräs kuvaan kommentoineista kertoi järkyttyneensä, kun hänen työtoverinsa todella pisteli työpöydälle tuodun omenan poskeensa.

– Olin aidosti järkyttynyt. Melkein tukehduin sipseihini, kommentoija toteaa.

Muutama kommentoija kertoo hedelmien toimivan välipalan sijaan pääasiassa sisustuselementtinä. Osa kuvailee hedelmiä lemmikkeinä, joita tulee kuljetettua päivittäin töihin ja takaisin. 

 Lähde: Dailymail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat