Ei aivan sitä, mitä odotettiin! Sanattomaksi vetänyt lasagne sai someyleisön tunteet kuumenemaan: ”Ketä he yrittävät huijata?”

lasagne
Shutterstock

Twitterissä leviävä kuva vegaanisesta lasagnesta voi saada ihmiset miettimään kaksi kertaa ennen lihasta luopumista. 

Lukuisat ravintolat ovat ottaneet ruokalistoilleen vegaanisia vaihtoehtoja, jotka ovat saaneet hyväksyntänsä erikoisruokavaliota noudattavien keskuudessa. Yksi ylistystä keränneistä tuotteista on Burger Kingin vegaaniuutuus, jota on lähes mahdoton erottaa lihaisasta versiosta

Twitterissä leviävä kuva vegaanisesta lasagnesta on kuitenkin sieltä toisesta ääripäästä.

"Ketä he yrittävät huijata?"

Kun puhutaan lasagnesta, monelle tulee ensimmäisenä mieleen juustoinen ja lämmittävä ruokalaji, joka tyydyttää sekä mielen että kurnivan vatsan.

Twitter-käyttäjä AristaFbabin jakama kuva esittää ruokalajia, joka koostuu pastan ja kastikkeen sijaan salaatista, tomaatista ja majoneesista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

On sanomattakin selvää, että tämä ruoka ei lämmittänyt kuvan jakaneen naisen – eikä sosiaalisen median yleisön mieltä.

– Se on kammottava, eräässä kuvaan tulleessa kommentissa todetaan.

– Se on vain kasattu salaatti. Ketä he yrittävät huijata? toisessa twiitissä pohditaan.

Kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja saaneesta kuvasta järkyttyneet ihmiset ovat jopa ottaneet sanakirjan avuksi todetakseen, että kuvan ateria ei suinkaan täytä lasagnen vaatimuksia, vaan kyse on salaatista. Piste.

– Käännä koko pöytä nopeasti ylösalaisin, eräässä twiitissä kehotetaan. 

Lähteet: TheSun, Twitter

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!