Raskaana oleva nainen tilasi vauvajuhliinsa kakun – ei mennyt aivan putkeen: "Tällaisen minä halusin, ja tällaisen sain"

kuppikakut
Shutterstock

Naisen tilaama kakku syntymättömän lapsensa sukupuolenpaljastusjuhliin ei ollut ihan sitä, mitä piti. 

Maailmalla ovat yleistyneet perinteisten baby shower -vauvajuhlien lisäksi niin sanonut sukupuolenpaljastusjuhlat. Niissä tulevat vanhemmat paljastavat juhlallisin menoin läheisilleen syntymättömän lapsensa sukupuolen. Joskus vanhemmat eivät vielä tiedä sukupuolta itsekään, vaan ovat pyytäneet tiedon lääkäriltä esimerkiksi kirjekuoreen. 

Eräs TikTok-käyttäjä jakoi oman kokemuksensa sukupuolenpaljastusjuhlista. Nainen kertoo tilanneensa juhlia varten mehiläisteemaisen kakun. Nainen ohjeisti leipurille mallikuvan avulla, minkälaisen kakun haluaa juhliinsa.

–  Tällaisen minä halusin, ja tällaisen sain, nainen kertoo TikTok-videollaan

Kuvassa näkyy valkoisella sokerimassalla päällystettu kakku, jossa on mehiläiskoriste sekä sanaleikin kätkevä teksti ”what will it bee”, eli vapaasti suomennettuna ”mikä (sukupuoli) se on?”. Kakun idea on, että sitä leikatessa sisältä paljastuu joko vaaleanpunaiseksi tai vaaleansiniseksi värjätty kakkupohja. Väri paljastaa, onko tuleva lapsi tyttö vai poika. 

Jos video ei näy, katso se täältä.

Ammattileipurin toimittama kakku ei kuitenkaan ollut aivan sitä, mitä tilattiin. Jonkinlainen väärinymmärrys oli tapahtunut, sillä valkoisen kuorrutuksen sijaan kakku olikin jo valmiiksi päältä vaaleansininen, jolloin sukupuoli paljastui kakkua leikkaamatta. Lisäksi sokerimassakoristeiden sijaan kakkuun oli laitettu aitoja keltaisia kukkia.

Kakun tilaajaa sattumus onneksi vain nauratti.

Lähde: Mirror 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja