Leipomo kuuli tilauksen väärin – äiti antoi tyttärelleen ”marihuana-kakun”

shutterstock_1118423693
Yhdysvaltalaisleipomo kuuli tilauksen väärin – lopputulos nauratti kakun saajaa. Kuvituskuva. Shutterstock

Yhdysvaltalaisäiti tilasi tyttärelleen vahingossa kakun, jota koristi suuri kannabiskasvin lehti.

Videolla näytetään täydellisen yksinkertainen täytekakkuresepti.

Syntymäpäiväkakkua leipoessa voi sortua moneen yleiseen mokaan. Kakun tilaamisen juhlapäivää varten voisi ajatella takaavan täydellisen herkun. Atlantalaisen perheen tapaus kuitenkin todistaa, ettei näin aina ole.

Kensli Davisin täyttäessä 25 vuotta, hänen äitinsä tilasi syntymäpäiväkakun paikallisesta leipomosta. Puhelimitse tehdyssä tilauksessa tapahtui väärinymmärrys.

Äiti kertoi leipomon työntekijälle tyttärensä rakastavan Disneyn Moana-hahmoa – Suomessa hahmo tunnetaan nimellä Vaiana – ilmeisesti toivoen, että tulevaa kakkua koristaisi kyseinen piirroshahmo.

Kenslin Facebookissa jakama kuva puolestaan paljastaa, että leipomon työntekijä kuuli mitä ilmeisemmin, että nuori nainen rakastaa marihuanaa – ei Moanaa.

"Marihuana-kakusta" viraalihitti


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kun kakku saapui, saivat juhlijat hieraista silmiään. Herkku oli nimittäin koristeltu kannabiskasvin lehdellä ja My Little Pony -hahmolla, jonka silmät punersivat kuin liiallisesta pössyttelystä.

– On tarpeetonta sanoa, että nämä ihmiset luulivat äitini sanoneen marihuana, Kensli kirjoittaa Facebookissa jakamansa kuvan yhteydessä.

Jäätelökakun maku oli joka tapauksessa miellyttävä.

Leipomon huvittava moka on kerännyt jo 12 000 reaktiota ja saman verran jakoja. Viraalihitiksi muodostuneesta syntymäpäiväkakusta ovat uutisoineet muiden muassa Yahoo Lifestyle sekä Daily Star.

Kakkumokat ovat naurattaneet ennenkin

Tapaus ei ole ensimmäinen, jossa kakku on herättänyt someväen hilpeyden.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat