Lastenjuhliin tilattu sammakkokakku aiheutti pettymyksen – maksaisitko sinä 30 euroa tästä surullisesta luomuksesta?

lapsi syntymäpäivä kolmevuotis
Kolmevuotiaan pojan syntymäpäiväjuhlat olivat vähällä päättyä katastrofiin. Shutterstock

Sammakkokakun poikansa syntymäpäiville tilannut perhe hämmentyi toden teolla, kun supermarketista tilattu kakku vihdoin saapui. Näyttävän kakun sijaan perhettä odotti laatikossa surullisen näköinen vihreä kakku, joka ei vastannut lainkaan odotuksia.

Australialaisisä ei pystynyt hillitsemään ärsyyntymistään saadessaan käsiinsä poikansa kolmevuotissyntymäpäiville tilaamansa 30 euron arvoisen sammakkokakun.

Poimi videolta resepti kakkuun, jonka lapsikin osaa tehdä. Artikkeli jatkuu videon alla.

1:39

Kolme päivää ennen juhlia tilattu kakku oli näyttävän sammakkolammen sijaan koristeltu todella yksinkertaisella pursotuksella; kauttaaltaan vihreän kakun pintaa koristi hymynaama ja numero kolme.

"Sen tekeminen on vienyt noin viisi sekuntia"

Perhe ei ollut avannut kakkua kaupassa, vaan pettymys paljastui vasta kotona muutama tunti ennen vieraiden saapumista.

– Luotin sen olevan kunnossa. Kun pääsin kotiin ja avasin sen, sekä minä että vaimoni järkytyimme, isä Shane Hallford kertoo.

– Siinä oli vihreällä kuorrutteella tehty pienen pieni numero kolme hymiön kera. Sen tekeminen on vienyt noin viisi sekuntia, mies lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kauppaan soitto paljasti, että kakkua ei voinut enää vaihtaa uuteen, joten perhe joutui tyytymään kyseiseen versioon. Kaikesta huolimatta syntymäpäiväjuhlat sujuivat mukavasti ja päivänsankari nautti kertoman mukaan kakun syömisestä täysin rinnoin.

Vaikka kaikki päättyi lopulta hyvin, vanhempien pettymystä se ei suinkaan poistanut. Isä jakoi kuvan kakusta myös Facebookissa turhautuneen tekstin kera.

– Olemme äärimmäisen petyneitä emmekä osta enää koskaan toista kakkua tältä yritykseltä, isä kirjoittaa.

Lähde: TheSun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja