Mainos

Leipomon luomukselle naureskellaan härskistä syystä: "Kuinka kostea kakku oikein on?"

Yhdysvaltalaisleipomon luomus on herättänyt ihmisissä kaksimielisiä ajatuksia. Miltä alla oleva kakku sinun mielestäsi näyttää? 

Viime vuosina tavalliset kermakakut ovat saaneet väistyä upeiden kakkuluomusten tieltä. Leipurit luovat kakuista toinen toistaan kauniimpia taideteoksia, jotka kätkevät sisäänsä herkullisia täytteitä ja yllättäviä makuyhdistelmiä.

Upeimmat kakut salpaavat ihmisten hengitykset, ja niin kävi myös yhdysvaltalaisen Nadia Cakes -leipomon uuden taidonnäytteen kohdalla. Valitettavasti yleisö ei kuitenkaan ollut vaikuttunut tästä geoidi-kristallista inspiraation saaneen kakun väreistä tai ulkonäöstä, vaan sen melko härskistä yksityiskohdasta.

"Kuinka kostea kakku oikein on?"

Leipomo jakoi kuvan uudesta luomuksestaan Facebookissa, jossa se on herättänyt hilpeyttä tuhansien ihmisten keskuudessa. 

– Ollakseni rehellinen, se on melko kaunis vaginakakku, eräässä kuvaan tulleessa kommentissa todetaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kuinka kostea kakku oikein on? Kysyn ystäväni puolesta, toisessa kommentissa vitsaillaan.

"Jos vaginasi näyttää samalta kuin tässä kakussa..."

Kesti hetken, ennen kuin leipomo itse ymmärsi luoneensa tahattomasti melko härskin näköisen kakun. Leipomon henkilökunta ei ole kuitenkaan vetänyt asiasta hernettä nenäänsä, vaan he ovat ottaneet osaa ihmisten vitsailuun.

Eräässä kommentissa leipomo toteaa, että jälleen kerran he ovat aliarvioineet asiakkaidensa kyvyn nähdä sukupuolielimet leipomotuotteissa. 

– Nyt se on virallista. Asiakkaistamme 50 prosenttia on kiviharrastajia ja 50 prosenttia perverssejä, Nadia Cakes kommentoi.

Aivan kaikki kuvan nähneet eivät omien sanojensa mukaan pysty näkemään yhteyttä kakun ja vaginan välillä. Eräs synnyttäjien parissa työskentelevä kommentoija on sitä mieltä, että jos vaginasi näyttää samalta kuin tässä kakussa, sinulla on jonkin sortin ongelma.

Lähde: Mirror

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja