Leipuri toteutti jokaisen odottavan äidin painajaisen – tämän realistisempaa vauvajuhlien kakkua on hankala löytää!

Kuvottava vauvajuhlakuva
Tämä vauvajuhlien kakku oli kaukana perinteisen hempeästä. Shutterstock, Facebook

Brittiläinen leipuri sai hyvin epätavallisen tilauksen vauvajuhlien kakuksi, mutta päätti toteuttaa toiveen niin hyvin kuin pystyi.

Kakkuleipuri Rebecca Pilkington jakoi Facebookissa kuvan kakusta, jonka eräs nainen tilasi siskonsa vauvajuhliin. Kyseinen kakku ei ole mitenkään perinteisen suloinen tai söpö, vaan harvinaisen realistisen näköinen.

Tavallista oudompi tilaus

Pilkington on elättänyt itsensä kakkubisneksellä jo seitsemän vuotta ja on tottunut saamaan kaiken näköisiä tilauksia ja toiveita kakun ulkonäön suhteen. Muutama kuukausi sitten tullut kakkutilaus vauvajuhliin oli kuitenkin tavallista oudompi.

Eräs nainen otti Pilkingtoniin yhteyttä, sillä tämä halusi siskonsa vauvajuhliin kakun, joka kuvaisi lapsen syntymän mahdollisimman todenmukaisesti – kaikessa loistossaan.

Tarkka pyyntö oli saada kakku, jossa henkilö ulostaa synnyttäessään.

Jos haluat leipoa vaikka vauvakutsuille itse jotain, katso videolta ohjeet helppoon mansikkatorttuun! Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Maailman helpoin mansikkatorttu 1:29

Järkyttävän realistista

Pilkington kertoo Manchester Evening Newsille olleensa hieman hämmentynyt pyynnöstä.

– Ajattelin, että se oli vähän omituinen pyyntö, varsinkin kun he täsmensivät, että ulosteen pitäisi näyttää mahdollisimman realistiselta, Pilkington kertoo.

Omalaatuisesta tilauksesta huolimatta, Pilkington päätti pyrkiä tekemään niin järkyttävän realistisen kakun, kuin vain osaisi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Häiritsevästä ulkonäöstä huolimatta, itse kakku oli varmasti herkullista: sokerikakku oltiin kuorrutettu voikreemillä, hillolla ja suklaalla.

Kakun keskeltä, ”vaginasta” pilkistää nuken pää, joka oltiin kuorrutettu hillolla.

– En olisi tyytyväinen, jos tämä olisi ollut minun vauvakutsujeni kakku, mutta jostain syystä moni ihastui tähän ideaan. Heidän mielestään se oli hulvaton, Pilkington kommentoi.

Myös kakun tilaajan siskokin kuulemma rakasti kakkua – mikä loppupeleissä on tärkeintä.

Lähde: Mirror 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.