Valkosipulin hienonnustavalla on suuresti merkitystä sen makuun.
Valkosipulipuristin on ainakin näennäisesti kätevä keittiövempain: ruoanlaittaja säästyy pilkkomiselta, eikä valkosipulin haju tartu käsiin.
Nappaa resepti: Täydellinen lohturuoka syntyy vaivattomasti – Harri Syrjänen ylistää valkosipulipastaansa: "Jo liian helppo"
Toisaalta puristimen puhdistaminen vie aikaa, eikä puristimen tuottama mössö sovi aivan kaikkiin tarkoituksiin.
Valkosipuli myös maistuu erilaiselta riippuen siitä, oletko hienontanut sen puristimen kautta vai itse veitsellä pilkkoen, kirjoittaa Huffpost.
Monella ammattilaiskokilla onkin selkeä mielipide valkosipulinpuristimesta, eikä se ole positiivinen.
Edesmennyt julkkiskokki Anthony Bourdainkin kutsui muistelmissaan Kitchen Confidential valkosipulinpuristinta "kauhistukseksi".

