Leivontabloggaaja osoittaa videolla, miten eri valmistustavat vaikuttavat keksien rakenteeseen.
Pääkuvan videolta voit katsoa ohjeen Kinder-cookiesien valmistamiseen.
Harva pystyy vastustamaan uunituoreita suklaahippukeksejä. Osa pitää kekseistä melko pehmoisina ja sitkeinä, osa taas rapeaksi paistettuna.
Se, millainen keksin rakenteesta tulee, liittyy olennaisesti keksitaikinan vetäytymisaikaan sekä uunin paistolämpötilaan, kertoo The Kitchn -sivusto.
Yhdysvaltalainen leivontabloggaaja Sarah Crawford esittää TikTokiin ladatulla videolla, miten erilaisia samasta taikinasta valmistetuista kekseistä voi tulla.
"En edes tiennyt, että taikinan pitää antaa levätä"
TikTokiin jakamallaan videolla Crawford esittelee kuusi suklaahippukeksiä, jotka on kaikki valmistettu samasta taikinasta.
– Katsokaa, kuinka paljon jähmettymisaika ja lämpötila voivat vaikuttaa keksin ulkonäköön, nainen sanoo videolla.
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
