Parasta pannukakkua ikinä! Testaa hittiohjeet – "Jos haluaa joskus oikaista..."

Maailman paras pannukakku! Katin niksillä saat "kaksi kärpästä yhdellä iskulla" 0:42 Maailman paras pannukakku! Katin niksillä saat "kaksi kärpästä yhdellä iskulla"
KATSO MYÖS VIDEO: Maailman paras pannukakku! Katin niksillä saat "kaksi kärpästä yhdellä iskulla".

Mitä jos leipoisit tänään pannukakun? Koostimme yhteen parhaat pannarireseptit.

Pannukakku on helppo herkku, jonka leipomiseen voi osallistua perheen pienimmätkin. Pannukakun voi nautiskella sellaisenaan, mutta parhaimmillaan se on tietysti hillon ja kermavaahdin kera herkuteltuna. 

Millaista pannaria sinulle saisi olla? Koostimme yhteen kolme parasta pannukakkuohjettamme. 

Perinteinen pannukakku – se paras ohje

Hellapolisiina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen on aiemmin vinkannut MTV Uutisille, miten tehdään lyömätön pannukakku.

– Maailman paras pannukakku on tässä! Oletko tullut ajatelleeksi, miten monipuolinen herkku se on? Voit valmistaa samasta taikinasta myös suolaisen pannukakun omilla lempitäytteilläsi. 

Gluteeniton perunapannukakku on helppo herkku muusin jämistä 

Peruna-kirjan (Readme, 2019) tekijä, ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäki on kertonut rakastavansa erityisen paljon perunapannukakkua, joka on luontaisesti gluteeniton.

– Perunapannukakkuun ei tule ollenkaan vehnä- eikä gluteenittomia jauhoja, vaan se tehdään perunamuusin jämistä. Lisäksi mukana on hieman perunajauhoja, Mansikkamäki kertoo.

– Ja jos haluaa joskus oikaista, niin pannari onnistuu myös valmiista Mummon muusi -jauheesta, hän jatkaa.

Perunapannukakku on siitä mainio ruokalaji, että sen voi nauttia sekä suolaisena että makeana herkkuna. Erilaisilla täytteillä voi vaihdella helposti makumaailmaa.
 

Omena-kaurapannukakku yhdistää pannarin hittiherkun kanssa

Omena-kaurapannarissa yhdistyvät kaksi iki-ihanaa klassikkoa: herkullinen pannukakku sekä omena-kaurapaistos. 

Omena-kauraseosta paistetaan ensin hetki pannulla, jonka jälkeen se lisätään pellille yhdessä pannukakkutaikinan kanssa. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.