Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Omena-kaurapannukakku – maailman paras pannukakku ja omena-kaurapaistos yhdistyivät taivaallisen ihanaksi herkuksi

MTV
Julkaistu 27.08.2019 15:37

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Valmistusohje

Omena-kaurapannukakku

Valmistusaika: 15 min + 30 min paistaminen
Annoksia: 1 pellillinen, noin 12 annosta

  1. Valmista ensin omena-kauratäyte. Kuori ja lohko omenat. Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, fariinisokeri ja kaneli. Lisää joukkoon lohkotut omenat ja sekoita.
  2. Sulata isolla paistinpannulla voi ja anna ruskistua. Lisää ruskistetun voin joukkoon omena-kauraseos ja paista keskilämmöllä välillä sekoitellen noin 5 minuuttia.
  3. Tee pannukakkutaikina. Yhdistä kuivat aineet kulhossa ja sekoita joukoon maito, kananmunat ja voisula. 
  4. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille omena-kauraseos. Kaada päälle pannukakkutaikina. Paista pannukakkua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. 

Omena-kaurapannukakku yhdistää kaksi ihanaa klassikkoherkkua, maailman parhaan pannarin ja omena-kaurapaistoksen. Tämä täydellinen pannukakku valmistuu helposti ja maistuu taatusti koko perheelle.

Lisää aiheesta:

Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!Omena-inkivääripiirasOmena-toscapiirakkaHellapoliisin omena-toscatorttuKermainen omenapaistosPannukakku
PannukakkuOmenapaistosOmenatLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Ainekset

    Omena-kauratäyte

    • 400 g (3-5 kpl) kotimaisia omenoita
    • 1 ½ dl kaurahiutaleita
    • 0,75 dl fariinisokeria
    • 1 tl kanelia
    • 50 g voita

    Pannukakku

    • 4 dl vehnäjauhoja
    • 1 dl sokeria
    • 1 tl leivinjauhetta
    • 1 tl suolaa
    • 1 tl vaniljasokeria
    • 8 dl maitoa
    • 2 munaa
    • 75 g voita sulatettuna

    Tuoreimmat aiheesta

    Pannukakku
    • 28.01.202212:57
      Suolainen pannukakku

      Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!

    • 03.09.202108:54
      Suolainen pannukakku

      Pinaattipannari – se pinaattilettujen helpompi versio!

    • 25.10.201912:56
      Suolainen pannukakku

      Perunapannukakku – Sannan helppo ja gluteeniton pannari

    • 27.08.201915:37
      Omenapaistos

      Omena-kaurapannukakku – maailman paras pannukakku ja omena-kaurapaistos yhdistyivät taivaallisen ihanaksi herkuksi

    • 16.01.201811:57
      Samassa liemessä

      Ricottapannarit