Mainos
Mainos

Omena-kaurapannukakku – maailman paras pannukakku ja omena-kaurapaistos yhdistyivät taivaallisen ihanaksi herkuksi

Omena-kaurapannukakku yhdistää kaksi ihanaa klassikkoherkkua, maailman parhaan pannarin ja omena-kaurapaistoksen. Tämä täydellinen pannukakku valmistuu helposti ja maistuu taatusti koko perheelle.

Ainekset

    Omena-kauratäyte

    • 400 g (3-5 kpl) kotimaisia omenoita
    • 1 ½ dl kaurahiutaleita
    • 0,75 dl fariinisokeria
    • 1 tl kanelia
    • 50 g voita

    Pannukakku

    • 4 dl vehnäjauhoja
    • 1 dl sokeria
    • 1 tl leivinjauhetta
    • 1 tl suolaa
    • 1 tl vaniljasokeria
    • 8 dl maitoa
    • 2 munaa
    • 75 g voita sulatettuna

    Valmistusohje

    Omena-kaurapannukakku

    Valmistusaika: 15 min + 30 min paistaminen
    Annoksia: 1 pellillinen, noin 12 annosta

    1. Valmista ensin omena-kauratäyte. Kuori ja lohko omenat. Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, fariinisokeri ja kaneli. Lisää joukkoon lohkotut omenat ja sekoita.
    2. Sulata isolla paistinpannulla voi ja anna ruskistua. Lisää ruskistetun voin joukkoon omena-kauraseos ja paista keskilämmöllä välillä sekoitellen noin 5 minuuttia.
    3. Tee pannukakkutaikina. Yhdistä kuivat aineet kulhossa ja sekoita joukoon maito, kananmunat ja voisula. 
    4. Levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille omena-kauraseos. Kaada päälle pannukakkutaikina. Paista pannukakkua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. 


    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja