Ötökkälimut vietiin käsistä – nyt K-ryhmän himoittu tuoteperhe valtaa karkkihyllyt

amppari uusikuva
Shutterstock/K-ryhmä

Pirkka Amppari -mehujäätä saa nyt makeisten muodossa, tiedottaa K-ryhmä.

Pirkka Amppari -mehujää sekä sen ympärille luotu "ötökkäperhe" laajenee vappuviikolla karkkihyllyille. Jo aiemmin tänä keväänä kauppoihin ilmestyi juomaversioita tutuista mehujäistä, joiden suosio on ollut K-ryhmälle iloinen yllätys.

– Tuotteet käytännössä vietiin käsistä kaupoissa, kun ensimmäiset kuormat saapuivat, ja ötökkälimuja on jo nyt myyty yli 800 000 kappaletta, teollisten tuotteiden osto- ja myyntijohtaja Aki Erkkilä kertoo tiedotteessa.

Raidallisen tuoteperheen ydinideana on yhdistää kaksi makua, jotka maistuvat hyvältä yhdessä. Ampparimakeisissa maut ovat mansikka ja sitrus, Toukkiksessa vadelma ja päärynä, Koppiksessa kola ja päärynä sekä Leppiksessä mansikka ja salmiakki. Erityisesti jälkimmäisestä odotetaan hittituotetta.

Sekä uudet limut että karkit valmistetaan Suomessa.

Ampparit herättävät tunteita

Raidalliset Amppari- ja Murkku-mehujäät ovat herkkuklassikkoja, joiden suosio on jatkunut jo vuosikymmenten ajan. Ötökkäperhe laajeni vuonna 2017, kun valmistaja Pirkka tarttui 9-vuotiaan tytön ideaan ja alkoi valmistaa Leppis- ja Koppis-mehujäitä.

Asiakkailta tulleet kehitysideat ja palaute ovat vaikuttaneet myös siihen, että tuoteperhe laajeni limuihin ja karkkeihin.

Muita vuoden 2021 karkkiuutuuksia

Muita tämän kevään ja kesän uutuuskarkkeja ovat esimerkiksi Fazer Vadelmajogurtti -suklaalevy, Lakumix Toffee sekä 50 prosenttia hedelmää sisältävät Aakkoset.

2:48


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja