0:38

Jäätelötehtaan Heikki vinkkaa ovelan niksin: Näin jäätelö ei sula matkalla kaupasta kotiin – kylmälaukkua ei tarvita

Tekisikö mieli ostaa kaupasta jäätelöpurkki, mutta pelkäät sen sulavan kotimatkalla kuumassa autossa? Kolmen kaverin jäätelön Heikki Huotari vinkkaa videolla niksin, jonka avulla saat jätskin säilymään – et tarvitse edes kylmälaukkua.

Jos jäätelönhimo iskee kesken kauppareissun, mutta mukanasi ei ole kylmälaukkua ja -panoksia, kaiva esille sanomalehti! Ideaatilanteessa sinulla on jo sanomalehteä mukana vaikkapa autosi takakontissa, mutta voit toki myös napata kaupasta ilmaisjakelulehden.

– Monesti ei kaupassa ole mukana mitään, mihin sen jäätelön voisi laittaa. Sanomalehti on mainio apuväline, sanoo Kolmen kaverin jäätelön Heikki Huotari

– Sanomalehti toimii hyvänä eristeenä. Sillä kannataisi vuorata ihan styroksinen kylmälaukkukin, suosittelee puolestaan Kolme kaverin jäätelön Sauli Saarnisto

Miten niksi käytännössä toimii? Katso videolta jäätelötehtaan Heikin vinkki.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja