Jäätelötehtaan Heikki vinkkaa ovelan niksin: Näin jäätelö ei sula matkalla kaupasta kotiin – kylmälaukkua ei tarvita

Näin saat jäätelön säilymään autossa helteellä! 0:38 Näin saat jäätelön säilymään autossa helteellä!

Tekisikö mieli ostaa kaupasta jäätelöpurkki, mutta pelkäät sen sulavan kotimatkalla kuumassa autossa? Kolmen kaverin jäätelön Heikki Huotari vinkkaa videolla niksin, jonka avulla saat jätskin säilymään – et tarvitse edes kylmälaukkua.

Jos jäätelönhimo iskee kesken kauppareissun, mutta mukanasi ei ole kylmälaukkua ja -panoksia, kaiva esille sanomalehti! Ideaatilanteessa sinulla on jo sanomalehteä mukana vaikkapa autosi takakontissa, mutta voit toki myös napata kaupasta ilmaisjakelulehden.

– Monesti ei kaupassa ole mukana mitään, mihin sen jäätelön voisi laittaa. Sanomalehti on mainio apuväline, sanoo Kolmen kaverin jäätelön Heikki Huotari

– Sanomalehti toimii hyvänä eristeenä. Sillä kannataisi vuorata ihan styroksinen kylmälaukkukin, suosittelee puolestaan Kolme kaverin jäätelön Sauli Saarnisto

Miten niksi käytännössä toimii? Katso videolta jäätelötehtaan Heikin vinkki.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja