Fazer, Cloetta ja Panda paljastavat kevään uutuusmakeiset: "Tätä suklaalevyä on toivottu jo vuosia"

karkit
Cloetta, Fazerin ja Pandan uutuuksia keväälle 2021. Fazer/Panda/Cloetta

Karkkirohmuille ja suklaahirmuille on tarjolla jälleen makeita uutuuksia. Fazer, Cloetta ja Panda paljastavat, millaisia uutuuksia kevään makeiskimaralla nähdään.

Kolottaako karkkihammasta? Koostimme yhteen eri valmistajien makeisuutuudet.

Karl Fazer -patukkasarjan suosituimman makupatukan saa toukokuusta alkaen myös levynä. Karl Fazer Vadelmajogurtti -levy lanseerataan viime vuonna uudistettuun 121 gramman levyjen sarjaan Geishan, Pätkiksen ja Fazerinan seuraksi. Tuotteessa yhdistyvät Fazerin Sininen maitosuklaa ja vadelmajogurttitäyte. 

– Tätä suklaalevyä on toivottu jo vuosia, Fazerilta kerrotaan. 

Fazerin brändi Tutti Frutti täyttää tänä vuonna jo 100 vuotta. Sen kunniaksi makeisvalmistaja palauttaa kesäksi valikoimiin Karl Fazer Tutti Frutti -suklaalevyn. Tutti Frutti yhdistyy myös Dumlen kanssa uuteen Dumle Tutti Frutti Seasonal -pussiin. Lisäksi karkkipussihyllyyn tulevat Tutti Frutti Sunny Fruits sekä Tutti Frutti Filled Liquorice.

Muita karkkipussiuutuuksia Fazerilla ovat Remix Summer Carnival ja Ässä All Stars.

Geisha-patukasta on sen sijaan tulossa uusi versio, kun klassikko hyppää mukaan Crunchy-sarjaan. Jogurttikonvehtien sarjassa nähdään sen sijaan uutuus, kesäinen mangojogurtti

Panda pisti Lakumix-pussit uusiksi

Myös Orkla Finlandin omistamalta Pandalta on tullut muutamia uutuuksia. Panda Lakumix -sarja täydentyi uudella maulla, Lakumix Toffeella. Mixistä löytyy toffeeta ja lakua kuudessa muodossa. Kaikki Lakumix -pussit saivat lisäksi uuden ilmeen – pussit on nyt varustettu suuremmilla ikkunoilla, joista näkee helpommin sisällön, ja makeisia on pussissa myös enemmän.

Jos olet poppareiden ystävä, Taffel Popcorn Choco on uutuus sinua varten! Taffel Choco Chips -sarjan uusimmassa tulokkaassa popcornit ovat sukeltaneet Panda-suklaaseen.

Cloettan uutuuksissa ennennäkemättömiä Aakkosia ja TV Mixiä

Cloettalla TV Mix salmiakki -pussi uudistuu. Mukana pussissa on nyt erilaisia muotoja, makuja ja koostumuksia: Lakrifun-salmiakkiliitua, suolaisia viinikumeja, salmiakkitassuja, duo-viinikumeja ja salmiakkiviiksiä. 

Kuten viime viikolla kerroimme, Aakkoset-uutuus tuo sen sijaan makeishyllyyn jotakin täysin ainutlaatuista; karkin, jonka pääraaka-aineena on hedelmä. Aakkoset Aito & Hedelmäinen -pussit sisältävät 50 prosenttia hedelmää.

– Meiltä on jo pitkään toivottu luonnollisempia makeisia, jotka sisältävät vähemmän keinotekosia lisäaineita. Aakkoset Aito & Hedelmäinen on vastaus tähän. Korkean hedelmäpitoisuuden lisäksi makeiset ovat vegaanisia, gluteenittomia ja sisältävät vain luontaisia aromeja, kertoi Cloettan makeispussien tuoteryhmäpäällikkö Heidi Pekkala.

Näiden lisäksi Cloettalta on tulossa kevätuutuutena myös Mynthon Zipmint Viileä greippi, Mynthon mustaherukka isossa rasiassa ja Jenkki Enjoy Sweet liquorice- sekä Jenkki Enjoy Caramel mint -purukumit.

1:29


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja