Mainos
Mainos

Pieni tyttö toivoi Amppari- ja Murkku-mehujäille kavereita – Pirkka tarttui ideaan: "Tuotteet kehitettiin suoraan ehdotuksen pohjalta"

Mehujääklassikot Murkku ja Amppari ovat olleet suomalaisten suosikkeja jo vuosikymmenten ajan. Tänä keväänä Murkun ja Ampparin perhe kasvaa, kun klassikkoreseptistä on kehitetty kaksi uutta versiota.

Pirkan tuoteryhmä- ja myyntipäällikkö Ritu Karipuu kertoo, että suomalaiset ovat vuosien saatossa esittäneet paljon toiveita siitä, että tuttujen mehujäiden, Ampparin ja Murkun rinnalle saataisiin myös uutuuksia.

– Murkuille ja Amppareille on toivottu uusia makuja paljon. Asiakkaat ovat viime vuosina somessa pohtineet, mikä olisi täydellinen makuyhdistelmä näiden mehujäiden raidoissa, Karipuu kertoo.

"Ideat sekä makuihin että nimiin tulivat tältä tytöltä"

Suosikkimehujäiden perheen kasvattaminen ei lopulta vaatinut vuosien suunnittelutyötä, sillä tarina sai yllättävän käänteen. Suomalaisten idea uusista mauista sai tuulta siipiensä alle, kun 9-vuotias tyttö heitti kehiin ehdotuksen siitä, mitä uutuusmaut voisivat käytännössä olla.

– Idea Koppikseen ja Leppikseen tuli 9-vuotiaalta tytöltä, joka toivoi Ampparille ja Murkulle kavereita. Ideat sekä makuihin että nimiin tulivat tältä tytöltä: Leppis eli salmiakki-mansikka sekä Koppis eli kola-päärynä. Tuotteet kehitettiin valmistajan kanssa suoraan tämän ehdotuksen pohjalta, Karipuu toteaa.

Mehujääperheen uudet jäsenet on tähän mennessä otettu lämmöllä vastaan.

– Vastaanotto ollut hyvä, Karipuu kertoo.

– Asiakkailta on jo nyt tullut paljon hyvää palautetta tuotteista esimerkiksi somekanaviemme kautta.  Sarjan sekä uudet ja vanhat tuotteet saavat varmasti hyvin nostetta myös meneillään olevasta retrobuumista – 1990-luvun ilmiöt ovat kovasti pinnalla juuri nyt, hän jatkaa.

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja