K-ryhmä ja Suomen Jäätelö ovat kehitelleet jälleen uuden hävikkijäätelön.
Videolla: Näin kehitellään uusia jäätelömakuja.
Erilaisia ruokahävikistä syntyviä tuotteita on viimeisen vuoden aikana lanseerattu kiihtyvään tahtiin. Kerroimme viime heinäkuussa muun muassa Ingmanin uutuudesta, Hupsis-jäätelöstä, joka valmistetaan normaalisti hävikkiin joutuvasta palautusmassasta. Ingman tiedotti heinäkuussa pakkaavansa nyt tuon jäätelömassan vähittäismyyntiin, uusiutuvista materiaaleista valmistettuihin litran pakkauksiin.
Elokuussa hävikkijääteölkelkkaan hyppäsi myös Froneri Finland, joka toi markkinoille uuden Aino-hävikkijäätelön. Syksyllä lanseerattu Aino Suklaa & Mango on valmistettu osin hävikiltä pelastetusta jäätelömassasta.
