Unilever ilmoitti tuovansa 1980-luvun retroherkun takaisin – amerikkalaiset innoissaan suomalaisille tutusta jälkiruoasta: "Kirjaimellisesti vastaus rukouksiini"

Tiesitkö? Näin uusia jäätelömakuja kehitellään 4:07 Tiesitkö? Näin uusia jäätelömakuja kehitellään

Unilever kertoi uutuustiedotteessaan, että tuo Viennetta-jäätelökakun taas myyntiin Yhdysvalloissa.

Pistaasi, suklaa, mango-meloni? Video yllä paljastaa, miten uusia jäätelömakuja kehitellään! 

– Ikoninen Viennetta-jäätelökakku tekee paluun kauppoihin 30 vuoden jälkeen, Fox News ilakoi otsikossaan.

Suomessa hehkutus jäätelökakun tiimoilta saattaa vaikuttaa erikoiselta – Viennettahan on tuttu näky suomalaiskauppojen pakastealtaissa. Yhdysvalloissa herkku on kuitenkin loistanut poissaolollaan.

"Fanit ovat äänekkäästi vaatineet Viennettan paluuta melkein 30 vuotta"

Tammikuussa 2021 Unilever ilmoitti vuoden jäätelöuutuuksia listaavassa tiedotteessaan julkaisevansa "1980- ja 1990-lukujen suosikin" uudelleen Yhdysvalloissa. Kakku julkaistaan Good Humor -merkin alla.

– Viennetta, tuo rakastettu klassinen jäätelökakku, on viimein palannut Yhdysvaltoihin, tiedote suitsuttaa.

Tiedotteen mukaan kakku sopii syntymäpäiville, lomille, grillijuhliin tai syötäväksi illallisen jälkeen. Tarjolle tulee vaniljanmakuinen kakku.

– Fanit ovat äänekkäästi vaatineet Viennettan paluuta melkein 30 vuotta, yhtiö kuvailee.

"Rakastan vuotta 2021"

Väitteessä lienee totuuden siemen, sillä nettikansa todella on innostunut retroherkun paluusta.

– Rakastan vuotta 2021, Danielle hehkuttaa Twitterissä.

– Sain yhden joka vuosi synttäreilläni perheen kanssa. Ne olivat parhaita! Olen niin innoissani! Hilary Bertrand hehkuttaa Facebookissa.

– Voi luoja! Nämä olivat lemppareitani, kun olin lapsi! Mummini osti näitä meille, kun olimme hänen luonaan, Sarah Rogers Aldridge sanoo.

– Söin näitä Italiassa lapsena! Ikävöin niitä niin kovin! Tämä on kirjaimellisesti vastaus rukouksiini, Bernadette Giancarlo sanoo.

"Mmmm, Viennetta-jäätelö kuulemma tulee takaisin! Oletko koskaan syönyt tätä kasariherkkua?" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Viennetta toi mieleen lapsuusmuistoja

Moni intoutui uutisen vanavedessä muistelemaan lapsuuttaan. VIennetta oli monille nimenomaan muisto menneiltä, paremmilta ajoilta.

– Nämä muistuttavat minua lapsuudestani. Ne olivat statussymboli 1980-luvulla, kun vieraita kutsuttiin käymään, Michael Wolkow muistelee.

– Itse tapasin lapsena ajatella, että nämä ovat todella hienoja ja kalliita, koska isä ei koskaan ostanut niitä, lol, Lauren Yvonne Walton sanoo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!