Nainen hurahti hymiöihin – aloitti kummallisen emoji-dieetin

Nigiri
Lohinigirin kuva löytyy useiden älypuhelinten hymiövalikoimasta. Shutterstock

Tänä päivänä japanilaiset erikoiskuvat ja -hymiöt eli emojit ovat monille tuttu osa tekstiviestejä. Amerikkalaisnainen päätti viedä emoji-villityksen aivan uudelle tasolle aloittamalla emoji-dieetin.

The Atlantic -lehden toimittaja Kelsey Rexroat haastoi Foodbeast-sivuston mukaan itsensä syömään pelkästään niitä ruokia, joiden kuvan hän löysi puhelimensa hymiö-valikosta. Emoji-hymiöistä ruokakuvia on hieman tulkinnasta riippuen noin 59.

Tiesitkö? Emojit saivat alkunsa Japanissa osana elektronisia viestejä ja nettisivuja ja emojit levisivät sittemmin myös muualle maailmaan. Sana emoji tarkoittaa kuvaa ja hahmoa.

Dieetin niukkuus tuotti pettymyksen

Rexroat päätti osoittaa pettymyksensä puhelimien ruokahymiöiden vähäisyyttä kohtaan kokeilemalla seitsemän päivän ajan hymiö-dieettiä eli syömällä vain ja ainoastaan ruoka-aineita, joita kuvaamaan löytyy emoji-hymiö. Lisäksi hän päätti syödä jokaista hymiöllä kuvattua ruokaa ainakin kerran. Rexroat ei yhdistellyt dieetillään hymiöitä, vaan söi kaikki ruoka-aineet erikseen.

Muutaman päivän dieettiä noudatettuaan Rexroat ymmärsi pettymyksekseen, että suuri osa jokapäiväisistä ruoka-aineista puuttui hymiöiden joukosta. Tästä huolimatta hän oli tyytyväinen siihen, että hän pääsi dieetin myötä kokeilemaan muutamaa aivan uutta ruokalajia. Ei liene yllätys, että Rexroat odottaa kovasti seuraavaa emoji-päivitystä.

Katso alta kuvia iPhonen emoji-hymiöistä.

Lähde: Foodbeast

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat