Paistetut kantarellit
Tämä on luotettava resepti kantarellien paistamiseen, jotta saat niistä parhaan mahdollisen makuisia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 dl tuoreita kantarelleja
- 2 rkl voita
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Puhdista kantarellit tarkoin, harjaa ne ja leikkaa suuret sienet pienemmiksi paloiksi.
2. Laita sienet kylmään valurautapannuun, kuumenna ja anna pannuun muodostuvan nesteen haihtua.
3. Kun kaikki neste on haihtunut, lisää voi ja paista sieniä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan