Mainos
Mainos

Muistithan ottaa nämä tekijät huomioon juhlien ruokatarjoilun suhteen?

Ruoka- ja kotitalousasiantuntija Asta Asunmaa vinkkaan kaikille juhlia järjestäville muutamia huomionarvoisia asioita.

Juhlien järjestäminen saattaa tuottaa joskus hieman päänvaivaa. Asta Asunmaa maa- ja kotitalousnaisista muistuttaakin, mitä kaikkea kannattaa pohtia ennen juhlia.

– Onnistuneeseen juhlaan tarvitaan paljon suunnittelua, organisoitua väkeä ja arviointia jälkeenpäin auttamaan tulevien juhlien järjestämisessä, Asunmaa kertoo.

Ruoan kulutukseen vaikuttavat tekijät:

1. Vieraiden määrä, ikä ja sukupuolijakauma

2. Juhlien kesto

3. Tarjolla olevien ruokien lajivalikoimamäärä

4. Juhlien luonne

5. Juhlien ajankohta

6. Paljonko aikaa kuluu aterioiden välissä?

Ruokalistan laadinta:

1. Erikoisruokavaliot

2. Tarjoilun vaivattomuus

3. Onko riittävästi kylmäsäilytystilaa raaka-aineille, valmiille ruoille, juomille ja leivonnaisille?

Yleisiä huomioita:

1. Onko vieraille riittävästi ruokailupaikkoja?

2. Voiko tarjottavan nauttia seisaaltaan tai sylistä?

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja