Mies väittää vaihtaneensa vegaanityttöystävänsä soijamaidon lehmänmaitoon "tämän omaksi parhaaksi" – netissä raivotaan: "Luulet tietäväsi paremmin, mikä hänelle on hyväksi"

Mies kertoi vaihtaneensa vegaanityttöystävänsä maidon lehmänmaitoon "hänen omaksi parhaakseen". Miehen motiivit ovat herättäneet järkytystä. – Toivon, että tyttöystäväsi jotenkin näkee tämän tekstin ja tajuaa, miten häiritseviä tekosi ovat, eräs kommentoija suomii.

24-vuotiaan miehen paljastus järkytti kansaa Redditissä. Mies kertoi tekemästään mokasta omien virheiden paljastamiseen tarkoitetussa osiossa, mutta sai pian kuulla kunniansa.

Miehen mukaan hänen tyttöystävänsä on vegaani terveyssyistä.

– Hän lähinnä vannoo, että se paransi hänen ihoaan – kuvista näyttää, että hän siirtyi pahasta aknesta näpyttömään ihoon. No, minä ajattelin, että tämä voisi johtua hänen iästään. Teineillä on aknea ja se menee ohi, joo, hänen vain meni ohi hieman myöhään, mies kuvailee.

Oli "kyllästynyt vegaaniruokaan"

Pari asuu yhdessä. Mies kertoo olevansa kyllästynyt vegaaniruokaan, koska hänen tyttöystävänsä hoitaa kokkaamisen.

– Hän on loistava kokki, mutta joskus mies vain tarvitsee juustomakaronia ja nakinpaloja. Joten ajattelin, että todistaisin, että hänen "saan maitotuotteista aknen" -ajatuksensa olisi vain hänen päässään.

"Näyttää, kuin ötökät kuoriutuisivat kohta ulos hänen kasvoistaan"

Mies vaihtoi kahdeksi kuukaudeksi naisen soijamaidon tavalliseen: hän tyhjensi naisen käyttämän maidon salaa ja täytti astian lehmänmaidolla.

– Aioin tehdä suuren paljastuksen mallia: "Yllätys! Voit syödä, mitä lystäät!". Mutta hän on käyttänyt meikkiä kotona ja ulkona viime aikoina, ja eilen näin hänet ilman meikkiä ensimmäistä kertaa aikoihin ja tilanne on paha. Näyttää, kuin ötökät kuoriutuisivat kohta ulos hänen kasvoistaan.

Mies kertoi nettikansalle möhlänneensä. Rakkaalleen hän ei kuitenkaan aikonut tunnustaa, koska teki kokeen "hänen omaksi parhaakseen".

"Petit hänen luottamuksensa massiivisella tavalla"

Se, onko nimimerkin takana oikeasti aito tilanne vai keksitty juttu, ei selvinnyt. Miehen tarina herätti kuitenkin runsaasti raivoa useista syistä.

– Et möhlännyt, koska annoit hänelle aknen, vaan koska petit hänen luottamuksensa massiivisella tavalla, koska luulet tietäväsi tyttöystävääsi paremmin, mikä hänelle on hyväksi. Et ole vain kusipää, olet hirviö, koska et tunnu tajuavan tätä, nimimerkki brad-corp suomii.

– Et tehnyt tätä hänen parhaakseen. Teit tämän, jotta voisit lehahtaa paikalle ja olla omahyväinen kaikkitietäjä, nimimerkki CarrieAnne350 sanoo.

– Tiesin, että maitotuotteet tekevät hänelle pahaa, koska hän kertoi tämän sinulle, ja ajattelit tietäväsi paremmin kuin hän ja syötit hänelle maitoa silti hänen omaksi parhaaseen? Oletko helvetti tosissasi? Ocean_Spice raivoaa.

"Sinun pitäisi tunnustaa"

Moni huomauttaa, että salavaihto olisi voinut tehdä tyttöystävän todella sairaaksi ja aiheuttaa vakavia seurauksia ja oireita. Moni toivoo, että mies narahtaa teostaan.

Moni toteaa, että jättäisi kyseisen "vaihdon" tehneen miehen heti.

– Sinä olit väkivaltainen. Ei kyseessä ole vain akne. Sinä päätit, ettei tyttöystävälläsi ole oikeutta päättää, mitä hän panee kehoonsa. Sinun pitäisi tunnustaa ja antaa hänen päättää, jättääkö hän sinut, nimimerkki mongooses sättii.

Miehen teksti levisi Twitteriin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Toivon, että tyttöystäväsi jotenkin näkee tämän"

Osa on raivoissaan myös miehen tavasta valittaa parin ruokavalinnoista, jotka kokkaa tyttöystävä yksinään.

– Jos haluat hot dogeja ja juustomakaronia, kasva hitto vie aikuiseksi, pane ison pojan housut jalkaasi ja kokkaa ruokasi itse kuten aikuinen, jollainen väität olevasi, Aynessachan sanoo.

– Toivon, että tyttöystäväsi jotenkin näkee tämän tekstin ja tajuaa, miten häiritseviä tekosi ovat, jotta hän voi lähteä. Jos kohtelet häntä näin hänen tietämättään ja ilman lupaa, mitä muuta teet salaa kaikilta?

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja