0:42

Mies nuoleskeli ruokakaupan jäätelöitä kuvaamassaan somehaasteessa – saa nyt kärsiä karuista seurauksista

Videolla kerrotaan mystisestä jäätelönnuolijasta, joka jäi poliisin haaviin.

24-vuotias mies sai vankilatuomion osallistuttuaan viime kesänä jäätelön nuoleskeluun liittyvään somehaasteeseen. Miehen tuomiosta kertoo muun muassa Daily Mail -sivusto.

Viime kesänä somessa villitsi jäätelön nuoleskeluun liittyvä haaste. Kerroimme tuolloin naisesta, joka lähti mukaan trendiin.

Samaan intoutui elokuussa 2019 myös 24-vuotias D’Adrien L’Quinn Anderson. News.com.au-sivuston mukaan mies on tunnettu siitä, että hän tekee erilaisia jekkuja. Niinpä ei liene ihme, että hän otti osaa myös tähän trendiin.

Osti avamaansa purkin

Kuvaamallaan 20 sekuntia videolla D’Adrien avaa jäätelöpurkin kaupassa, nuolaisee sitä ja tunkee sormensa purkkiin ennen kuin laittaa sen takaisin hyllyyn. Hän kuvasi tempauksensa Texasissa sijaitsevassa Walmartissa. Sittemmin sitä on jaettu somessa muiden henkilöiden toimesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Walmart sai tietää D’Adrienin tempusta, kun mies oli julkaissut videon sosiaalisessa mediassa. Se sai tuolloin 125 000 näyttökertaa.


– Tiesin, että siitä tulisi suosittu, mutta en tiennyt, että niin kävisi näin nopeasti, mies kertoi elokuussa.

Port Arthurin poliisilaitoksen virkailijat vahvistivat paikalliselle medialle tuolloin, että D’Adrien osti kyseisen jäätelöpurkin temppunsa jälkeen. Poika oli palannut isänsä kanssa myymälään näyttämään poliisille kuitin ostoksestaan.

Vankeutta ja sakot

Asia ei kuitenkaan jäänyt siihen. Jeffersonin piirikunnan lakiasiantoimisto kertoi tiedotteessaan, että he käsittelivät asiaa muuna asiana kuin vain harmittomana temppuna. Tammikuisessa oikeudenkäynnissä D’Adrien myönsi syyllistyneensä ilkivaltaan ja häntä odotti jopa vuoden vankeustuomio.

4. maaliskuuta hänen tuomiotaan muutettiin niin, että hän sai 30 päivän vankeusrangaistuksen, jonka lisäksi hänelle määrättiin 180 päivää ehdollista vankeutta. Hänen pitää suorittaa 100 tuntia yhdyskuntapalvelua ja maksaa 1 000 dollarin sakot.

Kaikki kyseisen vitriinin jäätelöt oli ollut pakko heittää roskiin. Kustannuksia tästä tuli jäätelöfirmalle noin 1565 dollaria. D’Adrien joutuu maksamaan nämäkin sakkojen lisäksi.

”Andersonin toiminta aiheutti huolta turvallisuudesta ja kuluttajatuotteiden laadusta. Tämä vaikutti Blue Bell -jäätelöiden kuluttajien luottamukseen ja aiheutti yritykselle taloudellisia menetyksiä”, lakitoimiston lähettämässä tiedotteessa kerrotaan.

”Tällaista toimintaa ei suvaita. Jeffersonin piirikunnan asianajotoimisto ja Port Arthurin poliisilaitos haluavat ihmisten tietävän, että tämänkaltaiset tapaukset otetaan vakavasti ja niistä nostetaan asianmukainen rikossyyte.”

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja