Naista pyydettiin poistumaan myymälästä Kaliforniassa – teki jotain odottamatonta ja käsittämättömän törkeää

Naisen kerrotaan alkaneen virtsata myymälän lattialle.

Viime viikolla Rosevillen kaupungissa Kaliforniassa Yhdysvalloissa sattui erikoinen välikohtaus, kun Verizon-teleoperaattorimyymälään tullut nainen laski housunsa alas ja alkoi pissata kaupan lattialle, kertoo CBS Sacramento -uutiskanava.

Nainen oli saapunut kauppaan kahden muun henkilön kanssa. Kellään kolmikosta ei ollut kasvomaskia, vaikka Verizon edellyttää asiakkailtaan maskin käyttöä myymälöissään koronaviruspandemian takia. 

Työntekijät olivat pyytäneet kolmikkoa useaan otteeseen poistumaan paikalta, mutta he olivat kieltäytyneet. Sitten nainen oli laskenut housunsa alas ja alkanut virtsata kaupan lattialle.

Pidätettiin varkaudesta

Myymälästä soitettiin hätäkeskukseen, minkä jälkeen Rosevillen poliisi saapui paikalle. Nainen pidätettiin sen jälkeen, kun tämän ajoneuvosta oli löytynyt lähellä sijaitsevasta urheiluliikkeestä varastettuja tavaroita. Viranomaiset vahvistivat tapahtuneen CBS Sacramentolle.

Verizonin edustaja Heidi Flato kertoo, että pidätys ei johtunut pelkästään kauppaketjun kasvomaskipolitiikasta, mutta hän ei kommentoinut tapausta tarkemmin.

Lue myös:

    Uusimmat