Amerikkalaisäiti joutui ottamaan neljä pientä lastaan mukaan oikeuteen – huvittava kaaos tallentui videolle

Huvittavat videot: Äiti joutui ottamaan neljä pientä lastaan mukaan oikeuteen 1:36
Huvittavat videot: Äiti joutui ottamaan neljä pientä lastaan mukaan oikeuteen

Kun oikeus kutsui, Torrey Scow'n oli pakko vastata.

Utahissa asuva Torrey Scow joutui ottamaan kolmosvauvansa sekä 4-vuotiaansa mukaan oikeuteen, koska ei saanut näille hoitajaa. 

Velvollisuus saapua valamiehistöön, engl. jury duty, on Yhdysvalloissa pakollinen suoritus. Jos kutsu valamiehistöön on käynyt, sitä täytyy noudattaa, tai seurauksena on rangaistus.  Kieltäytyminen olisi tuonut Scow'lle tonnin sakon, kertoo Good Morning America.

– Tiesin, että siitä tulisi hyllynmyllyä. Päätin siis kuvata osan päivästä, Scow kuvailee CNN:n haastattelussa.

Moni valittaa pakollisten valamiespäivien olevan raskaita ja tylsiä. Scow'n videot saattavat saada mielen muuttumaan. Katso yllä olevalta videolta, miten päivä lasten kanssa oikeudessa sujui!

"Ajattelin, että kun menemme huoneeseen tuomarin kanssa, hän varmaan päästää meidät kotiin..."

Scow kertoi GMA:lle, ettei ottanut lapsille mukaan edes kenkiä, koska oletti pääsevänsä erikoisen olosuhteensa vuoksi heti lähtemään.

Näin ei käynyt. Hän joutui odottamaan tunnin haastattelua, jossa selvitettiin, soveltuisiko hän valamiehistöön. 

– Ajattelin, että kun menemme huoneeseen tuomarin kanssa, hän varmaan päästää meidät kotiin. Menimme sinne, ja hän vain kysyi kysymyksiään, Scow muistelee. 

Kolmoset kiertelivät tuomarin huoneessa ja aiheuttivat yleistä kaaosta. Perhe pääsi lähtemään vasta yli kahden tunnin kuluttua saapumisestaan.

Somessa jo miljoonayleisö: "Lastenkin pitäisi saada merkintä..."

Jo 3,3 miljoonaa katsojaa on nähnyt huvittavat videot lasten oikeuspäivästä. 

– Lastenkin pitäisi saada merkintä ensimmäisestä valamiestoiminnastaan. Heitä ei pitäisi kutsua oikeuteen ennen kuin he ovat 68-vuotiaita, Instagramissa naureskellaan.

– Olet urhea nainen ja tarina on hulvaton. Itse olen kasvattanut yhden pojan enkä voi kuvitella, että minulla olisi neljä lasta, toinen kommentoija kehuu.

Kaikkia tilanne ei naurattanut.

– On hullua, että yhteiskunta odottaa äitien hoitavan lapsia 24/7, mutta sitten, kun jotain tällaista tapahtuu, sanotaan "hanki hoitaja". Minä olen se hiton hoitaja. Ei tämä ole ok, kommenteissa todetaan.

Katso myös: Lapsi lipsautti postinjakajalle, mitä äiti on parhaillaan tekemässä

Lue myös:

    Uusimmat