0:42

"Psykoottinen" jäätelönnuolija jäi poliisin haaviin – kauppa hankki matkijoiden pelossa huvittavalla tavalla aseistetut vartijat

Yhdysvalloissa on kohistu röyhkeästä viraalivideosta, jolla nuori nainen nuolaisee jäätelöpurkin sisältöä kaupassa ja laittaa purkin sen jälkeen takaisin pakastehyllyyn. Nyt jäätelöhyllyjä suojelevat vesipyssyin aseistetut vartijat, kertoo muiden muassa yhdysvaltalainen Fox News -uutissivusto.

Teksasilainen Walmart-myymälä on panostanut jäätelöhyllyjensä valvontaan sen jälkeen, kun viraalivideo jäätelöpurkin sisältöä maistavasta nuoresta naisesta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Twitterissä yli 13 miljoonaa keränneellä videolla nuori nainen ottaa jäätelöhyllystä purkillisen Blue Bell -merkkistä jäätelöä, nuolaisee sen sisältöä ja laittaa sitten takaisin hyllylle.

Tässä vielä video muistin virkistykseksi:

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Tarkoitus estää teon kopiointi

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Jäätelöitä vahditaan, vaikka ”jäätelönnuolija” on saatu kiinni. Tekijän nuoren iän vuoksi poliisit eivät ole paljastaneet nuoren naisen henkilöllisyyttä.

ABC13-uutiskanava kertoo, että nuori pahantekijä iski Walmart-myymälässä Lufkinissa. Vesipyssyillä aseistautuneiden vartijoiden tarkoituksena on estää maailmanmaineeseen nousseen nuoren naisen matkijoita toistamasta hänen tekoaan.

Peukaloinnin kohteeksi joutunut jäätelöpurkki on myöskin tunnistettu.

***


Lähteet: Fox News, ABC 13

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja