Mies meni äärimmäisen pitkälle saadakseen yhden oluttölkin mukaan lennolle: "Hemmetin mahtavaa!"

40045873
Tämä olut oli Dean Stinsonille tärkeä. AFP / Lehtikuva

Dean Stinson päätti luopua normaaleista matkatavaroistaan saadakseen yhden oluttölkin kirjattua sisään lentokoneen ruumaan.

Australialainen kesälomamatkailija koki oluen tärkeämmäksi kuin matkalaukullisen hyödyllisiä tarvikkeita. Samalla, kun Dean Stinson kirjautui sisään kotimaanlennolle Australian Melbournessa, kirjasi hän mukaansa myös yhden tölkillisen olutta. Dean ei tietenkään voinut ottaa olutta mukaansa matkustamoon lentoyhtiöiden nestekiellon vuoksi.

Emu Export -merkkinen lagerolut sai oman tunnistelappunsa ja liukui hihnaa pitkin muiden matkatavaroiden joukossa lentokenttähenkilökunnan armoille.

Kuin ihmeen kaupalla oluttölkki selvisi neljän tunnin lennolta määränpäähänsä Perthiin. Dean nouti rakkaan oluensa matkatavarahihnalta samalla, kun muut matkailijat nappasivat matkalaukkunsa.

Dean kertoi uutistoimisto AFP:n haastattelussa olevansa yllättynyt, että tölkki pääsi perille. Hän myönsi tehneensä tempauksen huumoriarvon vuoksi.

– Minusta tämä oli hemmetin mahtavaa! Ja olut oli täydellisessä kunnossa, mies kommentoi.

Lähde: Mirror 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja