Menikö lihan himo liian pitkälle? Myyjän väitetään syöneen kinkkua ja salamia lähes 8000 euron arvosta – työaikana!
![Copyright: Shutterstock. leikkele kinkku](https://im.mtvuutiset.fi/image/7082742/landscape16_9/1600/900/d44beb54ecd4ee66924c2f3c25065c2d/qn/leikkele-kinkku.jpg)
Deli-myymälän työntekijän väitetään syöneen 9200 dollarin, eli noin 7800 euron edestä kinkkua ja salamia työskennellessään yhdysvaltalaisessa ruokakaupassa.
Videolla näytetään, kuinka porsas paloitellaan myyntikuntoon.
Ohiossa sijaitsevan ruokakaupan johto kutsui poliisit paikalle selvittämään tilannetta, jossa erään työntekijän epäiltiin syöneen työaikana lihatuotteita usean tuhannen dollarin arvosta.
Päivittäistavarakauppa väittää naisen syöneen kolmesta viiteen kinkku- ja salamiviipaletta päivässä, mikä tekee yli viiden vuoden pituisen työuran aikana melkoisen määrän lihaa. Naisen arvioidaankin syöneen lihatuotteita kaiken kaikkiaan noin 9200 dollarin, eli noin 7800 euron arvosta.
Yleisö ei pidä naisen rikosta vakavana
Vaikka naisen on todettu syyllistyneen rikokseen, syytettä ei ole vielä nostettu. Vielä ei siis tiedetä, minkälainen rangaistus lihaa rakastavaa naista odottaa.
Vaikka tapauksen tutkiminen on vielä kesken, viranomaisen julkaisemaan Facebook-päivitykseen tulleissa kommenteissa moni asiasta närkästynyt henkilö kertoo pettyneensä ruokakaupan toimintaan.
LUE MYÖS: Asiakas raivostui saamastaan kuitista – halventava sana maksoi Taco Bellin kassahenkilölle työpaikan
– Kolmesta viiteen palaa lihaa ei ole mitään verrattuna siihen määrään, mikä päätyy päivän päätteeksi roskiin, eräs kommentoija toteaa.
Kommenttien perusteella voidaan myös päätellä, että ihmisten mielestä naisen rikos ei ole kovin vakava.
– Luulin aluksi tämän olevan vitsi, toinen kommentoija toteaa.
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka