Fazer Culinary Team valmistautuu paraikaa marraskuussa käytäviin kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin. Vahvuudekseen joukkue mainitsee pedantin tekemisen ja Pohjoismaiset raaka-aineet.
Videolla vuoden kokiksi valittu Kalle Tanner kertoo, mitä tittelin saaminen oikein vaatii.
Kultaa kokkiolympialaisissa Suomelle catering-sarjassa voittanut Fazer Culinary valmistautuu paraikaa marraskuussa 2018 Luxemburgissa pidettävään Culinary World Cupiin.
Joukkueenjohtaja Karri Käki ja joukkueen kapteeni Mika Pesonen paljastivat, mitä kaikkea kilpailuun valmistautuminen ja itse kilpailu joukkueen jäseniltä oikein vaativat.
Vuoden 2018 teemana ruokahävikin vähentäminen
Fazer Culinary Teamiin kuuluu yhdeksän henkeä, joista kisapäivänä on lavalla neljä. Joukkueen jäsenillä on viisi tuntia aikaa valmistaa linjastolounas 150 hengelle sillä rajoitteella, että raaka-aineiden hinta saa olla enintään viisi euroa per asiakas.
Lounaan tulee sisältää kolme lämmintä pääruokaa, keiton, salaattibuffetin kastikkeineen ja lisäksi jälkiruoan.


