Maailman arvostetuimman kokkikilpailun Bocuse d’Orin finaali järjestetään Lyonissa 29.–30.1.2019. Suomen joukkue lähtee hakemaan kisoista kaikkien aikojen suomalaismenestystä.
Perjantaina 25.1.2018 Huomenta Suomen vieraiksi saapuivat Bocuse d’Or -joukkueen edustaja Ismo Sipeläinen assistenttinsa Johan Kurkelan ja valmentaja Tommi Tuomisen kanssa.
Lyonissa joukkueiden tehtävänä on valmistaa kaksi kilpailuruokaa 14 hengelle 5 tunnissa 35 minuutissa. Tuomarit arvostelevat kisan aikana niin ruoan makua, ulkonäköä, kisasuoritusta kuin ruokien kansallista identiteettiä.
Kisat vaativat paljon valmistautumista ja kovaa harjoittelua. Kuinka tällaisiin kisoihin oikein treenataan, Ismo Sipeläinen?