Maailmanlaajuinen tempaus rantautui myös Suomeen: Subway tarjoaa tänään kaksi patonkia yhden hinnalla – tärkeästä syystä!

subway leipä pikaruoka
Kampanjan tuotosta osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Shutterstock

Marraskuun ensimmäisenä päivänä vietettävän kansainvälisen World Sandwich Day -päivän kunniaksi patongeista tunnettu Subway-ketju tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syödä edullisesti ja tehdä samalla hyvää.

Alun perin Pohjois-Amerikasta lähtöisin oleva World Sandwich Day toteutetaan Suomessa torstaina marraskuun ensimmäinen päivä, jolloin kaikista tapahtumaan osallistuvista Subway-ravintoloista asiakas saa toisen patongin kaupan päälle ostaessaan Subin ja juoman. 

Sen lisäksi, että World Sandwich Day juhlistaa maistuvia patonkeja, se auttaa myös vähäosaisia. Tapahtuman tuotoista osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyskohteeseen kussakin osallistuvassa maassa.

Videolla kerrotaan mielenkiintoinen yksityiskohta McDonald'sin keittiöstä. Artikkeli jatkuu videon alla. 

Miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä? 0:54

Tartu tarjoukseen ja tee samalla hyvää!

Suomessa Subway tekee yhteistyötä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa ja lahjoittaa järjestön Eväitä Elämälle -ohjelmaan kymmenen senttiä jokaisesta World Sandwich Day:n aikana myydystä Subista. 

– Kokemuksemme viime vuoden World Sandwich Day:sta ja yhteistyöstä Pelastakaa lapset ry:n kanssa olivat pelkästään positiiviset. Haluamme tänäkin vuonna kerätä varoja hyvään tarkoitukseen, Subwayn Acting Marketing Manager Pia Ikonen kertoo.

– World Sandwich Day on mainio päivä tulla käymään lähimmässä Subwayssa kaverin kanssa, tarttua tarjoukseen ja tukea samalla hyvää asiaa.

World Sandwich Day:ta vietetään ja sen avulla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen toista vuotta peräkkäin kansainvälisesti.

Tempaus on aiemmin toteutettu vain Yhdysvalloissa, mutta viime vuonna tapahtuma levitettiin ensimmäistä kertaa maailmanlaajuiseksi ja siihen osallistui tuolloin yli 40 000 Subway-ravintolaa 65 eri maasta.

Kampanja on voimassa 1.11.2018 kaikissa osallistuvissa Subway-ravintolassa. ​​​​​​​

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!