2:24

Kuinka sinä nautit aamukahvisi? Simppeli testi jakaa voimakkaasti mielipiteitä: "Jos juot kahvisi millään muulla tavoin..."

Videolla barista paljastaa, kuinka keitetään hyvää kahvia.

Sosiaalisessa mediassa keskustellaan paraikaa siitä, mikä on suosituin tapa nauttia kahvia. Vastaus ei ole niin yksiselitteinen kuin voisi luulla. 

Kahvin juominen on varsin henkilökohtainen asia, ja jokainen nauttii tätä kofeiinipitoista juomaa juuri omalla tavallaan: toiset nauttivat kahvinsa mieluiten mustana, toiset taas lisäävät joukkoon reilulla kädellä maitoa tai kermaa. Vaikka kahvin nauttimiseen ei ole olemassa yhtä ja oikeaa tapaa, monien mielestä juuri heidän tapansa nauttia kahvia on se ainoa oikea. 

Tämä tuli ilmi Delish.com-sivuston julkaistua sosiaalisessa mediassa kuvan 36:sta kahvikupillisesta kysymyksen kera: kuinka sinä oikein nautit kahvisi? Toisena ääripäänä on kupillinen mustaa kahvia ja toisessa kupillinen pelkkää kermaa. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Jos nautit kahvisi millään muulla tavoin..:"

Kuva on herättänyt vilkasta keskustelua siitä, millä tavoin kahvi oikein kuuluu nauttia. Osa vastaajista kertoo nauttivansa kahvinsa aina samalla tavalla, osa on taas sitä mieltä, että kahvikupin väri riippuu pitkälti päivästä ja kahvilaadusta. 

– Jos juot kahvisi millään muulla tavoin kuin D4:nä, teet sen väärin, eräässä kuvaan tulleessa kommentissa todetaan. 

– Kuvittele, että olisit rakastunut johonkin ja pian kävisi ilmi, että hän juo kahvinsa A1:nä, eräässä kommentissa pohditaan.

Kuva on herättänyt ympärilleen keskustelua myös siitä syystä, että hyvin moni ihminen on luullut kuvan esittävän meikkivoidepalettia. 

– Voisiko joku selittää minulle mistä on kysymys, eräs kommentoija kyselee. 

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta kun juoman tai ruoan oikea nauttimistapa on aiheuttanut ihmisten keskuudessa kiistää. Tovi sitten sosiaalisessa mediassa keskusteltiin toisesta mielipiteitä jakavasta aiheesta, banaanin syömisestä. Minkä kypsyisenä sinä nautit banaanisi mieluiten? 

Lähde: Delish

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja