Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen vinkkasi mahtavan tavan tehdä joulutorttuja. Torttujen täytteeksi laitetaan vaniljakreemiä ja mustikkaa.
Koko Suomi leipoo -ohjelman vuoden 2019 voittaja Amanda Alilonttinen näyttää videolla, miten syntyvät koukuttavat mustikka-vaniljatähtitortut. Näihin joulutorttuihin laitetaan pohjalle muun muassa viinereistä ja muista leivonnaisista tuttua vaniljakreemiä.
Lue myös: Halpa vs. kallis: Joulutortut sokkomakutestissä – selkeä voittaja, mutta vikojakin löytyi: "Mikä homma?"
Torttujen makumaailman kruunaavat kotimaiset mustikat ja koko komeus viimeistellään valkosuklaakoristeluin. Amandan loihtimia mustikka-vaniljatorttuja maistaneet ylistivät ruokakuvauksissa niitä "älyttömän hyviksi". Testaa siis sinäkin!
