Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen vinkkasi mahtavan tavan tehdä joulutorttuja. Torttujen täytteeksi laitetaan vaniljakreemiä ja mustikkaa.
Koko Suomi leipoo -ohjelman vuoden 2019 voittaja Amanda Alilonttinen näyttää videolla, miten syntyvät koukuttavat mustikka-vaniljatähtitortut. Näihin joulutorttuihin laitetaan pohjalle muun muassa viinereistä ja muista leivonnaisista tuttua vaniljakreemiä.
Torttujen makumaailman kruunaavat kotimaiset mustikat ja koko komeus viimeistellään valkosuklaakoristeluin. Amandan loihtimia mustikka-vaniljatorttuja maistaneet ylistivät ruokakuvauksissa niitä "älyttömän hyviksi". Testaa siis sinäkin!
Joulutorttuja moneen makuun
Perinteisten joulutorttujen ystäville on vaihtoehtona tietysti aina tehdä joulutorttu luumuhillolla. Jos haluat hieman tuunata perinteistä torttua, kokeile esimerkiksi Katin jättijoulutorttua, jonka täytteessä maistuu Nutella. Jättijoulutortustakin voi tehdä luumuhilloversion.
Tässä muita herkullisia joulutorttuvaihtoehtoja:
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuussa 2020.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.