Perinteinen tähtitorttu sai viime jouluna hitiksi nousseen haastajan – näin lumihiutalejoulutorttu taitellaan!

Lumihiutalejoulutortut – näin leivot joulutortut uudella tapaa 1:09 Lumihiutalejoulutortut – näin leivot joulutortut uudella tapaa

Viime jouluna ylivoimaiseksi suosikiksi noussut kaunis lumihiutalemalli on tänäkin vuonna monen kotileipurin käytössä.

Perinteinen tähtitorttu on saanut rinnalleen monenlaisia taittelumalleja.  Yksi niistä on viime vuoden supersuosittu lumihiutalejoulutorttu. Se on kaunis joulutorttu, jonka sisältä täytteet eivät helposti leviä.

Lumihiutaletorttu myös takaa, että täytettä on jokaisessa puraisussa! Katso ylläolevasta videosta miten lumihiutalejoulutortun keksinyt Kati Anneli Sattaskangas taittelee kyseiset tortut. 

Lumihiutalemalli on täydellinen Toffifee-joulutortulle

Kehittelimme äskettäin Toffifee-joulutortun, josta tuli jymymenestys. Nyt torttuihin laitetaan täytteeksi mitä tahansa toffeesta suklaakonvehteihin, ja Toffifee on yksi suosituimmista sekä herkullisimmista vaihtoehdoista.

Ihana hasselpähkinä yhdessä nougatin ja karamellin kanssa sopivat upeasti joulutorttuun. Lumihiutalemalli auttaa Toffifee-torttua pysymään kasassa, ja täyte sulaa juuri sopivasti uunissa. Lopputulos vie kielen mennessään!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.