Perinteinen tähtitorttu sai viime jouluna hitiksi nousseen haastajan – näin lumihiutalejoulutorttu taitellaan!

Lumihiutalejoulutortut – näin leivot joulutortut uudella tapaa 1:09 Lumihiutalejoulutortut – näin leivot joulutortut uudella tapaa

Viime jouluna ylivoimaiseksi suosikiksi noussut kaunis lumihiutalemalli on tänäkin vuonna monen kotileipurin käytössä.

Perinteinen tähtitorttu on saanut rinnalleen monenlaisia taittelumalleja.  Yksi niistä on viime vuoden supersuosittu lumihiutalejoulutorttu. Se on kaunis joulutorttu, jonka sisältä täytteet eivät helposti leviä.

Lumihiutaletorttu myös takaa, että täytettä on jokaisessa puraisussa! Katso ylläolevasta videosta miten lumihiutalejoulutortun keksinyt Kati Anneli Sattaskangas taittelee kyseiset tortut. 

Lumihiutalemalli on täydellinen Toffifee-joulutortulle

Kehittelimme äskettäin Toffifee-joulutortun, josta tuli jymymenestys. Nyt torttuihin laitetaan täytteeksi mitä tahansa toffeesta suklaakonvehteihin, ja Toffifee on yksi suosituimmista sekä herkullisimmista vaihtoehdoista.

Ihana hasselpähkinä yhdessä nougatin ja karamellin kanssa sopivat upeasti joulutorttuun. Lumihiutalemalli auttaa Toffifee-torttua pysymään kasassa, ja täyte sulaa juuri sopivasti uunissa. Lopputulos vie kielen mennessään!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!