Mainos

Sarin mullistavat "laiskurin joulutortut" valmistuvat suorastaan nerokkaan helposti – oletko jo testannut?

Aina ei jaksa näperrellä keittiössä, ja juuri tähän tilanteeseen sopivat Sarin helpot laiskurin joulutortut. 

Vähemmän vaivaa, enemmän täytettä ja herkullinen lopputulos? Kerroimme muutama vuosi sitten Sarin ideoimista laiskurin joulutortuista, jotka ovat täydellinen ratkaisu nopeaan leivontaan. Näitä torttuja ei todellakaan tarvitse näperrellä keittiössä, vaan saat jouluisen makuelämyksen nopeammin kuin uskotkaan. 

Unohda sakaroiden vääntely

Laiskurin joulutortuista kertoi jouluna 2017 MTV:lle Sari Levänaho. Joulutortut tehdään muffinsivuokiin, jolloin sakaroiden vääntelyltä välttyy kokonaan. Levänaho itse täytti tuolloin tortut omenamarmeladilla, mutta täytteeksi sopivat toki muutkin klassiset, makeat hillot ja marmeladit.

– Näihin voi laittaa täytteeksi ihan mitä itse haluaa. Suolaiset versiot esimerkiksi savulohesta, kinkkusuikaleista tai vegeversio toimisivat hyvin. Gluteenittomana tämä toimii myös, koska gluteeniton taikina on hiukan hankalampi työstää muutenkin, Levänaho kertoi aiemmin MTV:lle. 

Tänä jouluna kannattaa testata laiskurin joulutorttuja myös hitiksi muodostuneella Toffifee-täytteellä.

Laiskurin joulutortut

1 pkt valmiita torttutaikinalevyjä tai voitaikinalevyjä

Täyte:

haluamaasi täytettä, esimerkiksi paistonkestävää omenahilloa

Päälle:

tomusokeria

Valmistusohje:

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Levitä taikinalevyt leivinpaperille, ja anna niiden sulaa noin 15 minuuttia. Leikkaa levyt neliöiksi.

Nosta neliöt muffinssivuokiin. Paina taikinan keskelle kolo. Täytä kolo valitsemallasi täytteellä. Voit halutessasi voidella reunat kananmunalla.

Paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10–15 minuuttia. Sihtaa päälle hieman tomusokeria.

***

Vai maistuisiko sittenkin Nutella?

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja