Kokeilimme hehkutettua kikkaa munakkaan valmistamiseen – MasterChef-tuomarit arvioivat lopputuloksen
Miten tehdään täydellinen munakas? Halpa vs. kallis -sarjan Fanni ja Petra laitettiin kokkauskoitokseen MasterChef Suomi -ohjelman kulisseissa.
MTV:n Halpa vs. kallis -sarjasta tutut Fanni ja Petra vierailivat MasterChef Suomi -ohjelman kulisseissa selvittämässä, miten suosikkisarjaa tehdään. Ohjelman tuomarit, keittiömestarit Helena Puolakka, Henri Alén ja Kari Aihinen pistivät kaksikon myös suorittamaan paikan päällä yllätyshaasteen: tehtävänä oli kokata täydellinen munakas 10 minuutissa.
– Me halutaan teiltä täydellinen, kuohkea omeletti. Ei mitään painimattoa, mitä hotellin aamiaiselta saa, vaan ihana, kiiltävä, elastinen, ja jollain täytteellä täytetty, Henri Alén neuvoi.
Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla, miten munakkaasta saa valmistettua silkkisen pehmeää pienellä kikalla. Tällä tekniikalla voittoa yritettiin myös MasterChef Suomi -keittiössä.
Katso jutun yllä olevalta videolta, miten munakashaaste sujui, ja mitkä ovat salaiset aseet täydelliseen munakkaaseen.
Lue myös: Näitä halpistuotteita Henri Alén suosittelee ostamaan kaupasta: "Maultaan hemmetin paljon parempia"
Katso myös: Tällä kikalla teet munakkaasta silkkisen pehmeää!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti