Tässä on Kari Aihisen "pikkasen parempi tamperelainen moussaka" – kokeile täydellistä arkiruokaa kotona

Moussaka

Mitä tänään kokattaisiin? Kaappaus keittiössä -ohjelman kokki Kari Aihinen opasti tamperelaispariskunnalle, miten tehdään "pikkasen parempi tamperelainen moussaka".

Kaappaus keittiössä -sarjan kuudennen kauden neljännessä jaksossa tutustuttiin Tampereella asuvaan nuoreen pariin. Roosan ja Jonin vauva syö itse tehtyä kotiruokaa mutta pariskunta tilaa omat ruokansa ravintolasta. Kape yritti innostaa kaksikkoa tekemään ruokaa.

"Pikkasen parempi tamperelainen moussaka"

Jaksossa Kape opasti pariskunnan muun muassa täydellisen moussakan saloihin. Yksi moussakan, eli kreikkalaisen munakoiso-perunavuoan työvaiheista oli bechamel-valkokastikkeen valmistaminen. Roosalle ja Jonille tuli yllätyksenä, miten helppoa kastikkeen valmistaminen oikeasti on.

– Ruoanlaitto on yllättävän helppoa, mutta vaatii vain se viitsimisen, Joni totesi ohjelmassa.

Lopuksi uunista putkahti ulos Roosan ja Jonin valmistama erinomainen moussaka.

– Pikkasen parempi tamperelainen moussaka, Kape suitsutti. 

 

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.