Mainos

Miten paistat munakkaan? Kari Aihinen neuvoo tekemään päinvastoin kuin monet kokit: "The ylivoimainen munakas"

Munakas on terveellinen ja ravitseva ruoka, joka sopii niin aamu- ja iltapalapöytään kuin lounaaksikin. Testaa kokki Kari Aihisen reseptiä täydelliseen munakkaaseen. 

Videolla: Joko testasit kirjekuoritekniikan munan paistamiseen? 

Kokki Kari Aihinen opasti viime vuonna Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistetaan ravitsevia ja helppoja välipalaruokia, jotka sopivat erityisesti paljon energiaa tarvitseville, treenaaville koululaisille.

Munakas hitaasti hauduttaen nopean paiston sijaan

Yksi jakson helpoista resepteistä oli perinteinen munakas. Sen täytteeksi valikoitui Kapen toimesta kinkkua, tomaattia ja juustoa. Jaksossa Aihinen paljasti myös oman tekniikkansa täydelliseen munakkaaseen.

– Minun munakkaaseen tulee kolme kananmunaa ja desi kermaa. Kun teette munakkaita, pannu ei saa olla hirveän kuuma, Aihinen neuvoi.

Monet kokit suosittelevat valmistamaan munakkaan nopeasti kuumalla pannulla, mutta Aihinen paistaa munakkaansa hieman hitaammin miedolla lämmöllä. 

Kape opasti ohjelmassa, miten täydellinen munakas tehdään alusta loppuun saakka. Lopuksi munakasta tietysti maistettiin, ja kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen.

– Täydellinen munakas. The ylivoimainen munakas, Kari Aihinen kuvaili. 


Tarvitseeko perheesi Kapen apua? Hae mukaan Kaappaus keittiössä -ohjelman uudelle tuotantokaudelle!


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja