Joko testasit Kari Aihisen mahtavaa kasvisruokaa? Varma hitti: "Rehellisesti sanottuna yksi maailman parhaista"

Ratatouille

Suomalaisten rakastama televisiokokki Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennella kaudella, miten valmistetaan erityisen hyvää kasvisruokaa. Joko sinä testasit Kapen mahtavaa ratatouillea?

Videolla Kari Aihisen loihtima toinen ruoka Kaappaus keittiössä -ohjelmassa: Pikkasen parempi tamperelainen moussaka

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihinen opasti menneellä kaudella turkulaisen pariskunnan Heidin ja Arin kasvisruoan saloihin. 

Ohjelmassa kokattiin monia eri kasvisruokia, joista yksi oli Kapen mielestä ehdoton ykkönen: ratatouille. 

– Se on ehkä maailman tunnetuin, rehellisesti sanottuna myös yksi maailman parhaimmista kasvisruoista. Sen pitää olla sellainen ylikypsä, mehevä muhennos, Aihinen kuvaili.

Kape näytti kädestä pitäen, miten täydellinen ratatouille valmistuu. Ohjelmassa nähtiin, miten Heidi ja Ari lopulta innostuivat toden teolla ruoanlaitosta ja erityisesti kasvisruoista. 

– Mikä on kaikista eniten rohkaissut on se, että tämä ei vaadi mitään rakettitiedettä ja ei tarvitse yhdistellä sataa eri makua saadakseen täydellisen ruoan. Se onki itse asiassa aika helppoa, Heidi toteaa ohjelmassa. 

Aihisen ratatouilleresepti julkaistiin MTV:n sivuilla helmikuussa 2020 ja se on ollut siitä lähtien todella suosittu. Testaa sinäkin!

Nappaa suosittu resepti: Ratatouille Kari Aihisen tapaan


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja