Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Niin helppoa! Kari Aihisen fantastinen lohimunakas onnistuu sinultakin: "Sairaan hyvää"

MTV Oy / Ida Kentala
Julkaistu 16.09.2021 17:03

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Keittiömestari Kari Aihinen opasti tuoreessa Kaappaus keittiössä -jaksossa, miten tehdään fantastista munakasta helposti. 

Videolla Kapen vinkit munakkaan tekemiseen!

Supersuositun Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden toisessa jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi kokkailurooleihinsa jämähtäneiden Marin ja Samin keittiön. 

Marin ja Samin perheen arkirutiinit kaipasivat kipeästi muutosta, sillä keittiössä mentiin aina Samin suunnitelmien mukaan. Marilla puolestaan ei ollut innostusta ruoanlaittoon. 

Jaksossa nähtiin, miten Kape opasti pariskuntaa valmistamaan muun muassa klassista janssoninkiusausta. Keittiömestari näytti kädestä pitäen, miten sipuli kannattaa pilkkoa ja perunat viipaloida kiusausruokaan. Jaksossa kokattujen ruokalajien ideana oli, että ne valmistuvat melkein kuin itsestään. Aktiivista ruoanlaittoaikaa ei juuri tarvita.

Fantastinen savulohimunakas

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS2_Turku_Savulohimunakas
MTV Oy / Ida Kentala

Tähän teemaan sopi mainiosti myös Kapen ideoimat munakkaat. Mari pääsi kokkaamaan helppoa ja ravitsevaa savulohimunakasta.

Kape neuvoi Maria paistamaan munakkaan voissa. Sen jälkeen munakasta haudutellaan hissukseen pannulla.

– Se saa nyt tulla siellä itsekseen. Ei tarvitse tehdä mitään. Ruoanlaitossa kannattaa ottaa sellainen asenne, että hartiat alas ja iisisti. Hosuminen pois, Kape opasti.

Hetken päästä savulohimunakkaaseen laitettiin runsaat täytteet. Kape kuitenkin muistutti, ettei munakkaaseen ole mikään pakko tunkea niin paljoa täytteitä, vaan vähemmälläkin saa herkullisen aterian aikaiseksi.

– Sairaan hyvää. Fantastinen! Kape kuvaili munakasta sitä maistettuaan.

Katso videolta, miten fantastinen savulohimunakas tehdään ja nappaa Kapen ohje: Savulohimunakas Kari Aihisen tapaan

Katso myös Kaappaus keittiössä -jakson muut reseptit

Lisää aiheesta:

Kari Aihisen fantastinen lohimunakas on arkiruokahitti: "Sairaan hyvää"Todella helppo tapa tehdä keitetyistä perunoista parempia – tarvitset vain haarukan ja mausteitaKari Aihisen superhelppo fetapasta – kuopiolaisperheeltä yksimielinen arvio: "Ei ehkä enää osteta eineksiä"Miten paistat munakkaan? Kari Aihinen neuvoo tekemään päinvastoin kuin monet kokit: "The ylivoimainen munakas"Teethän aina näin, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia? Kari Aihisen ykkösvinkki: "Ei niin, että kaadatte kerman..." Kari Aihinen muistuttaa: Tee näin aina, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia – nappaa Kapen helppo lohiresepti!
RuokaKaappaus keittiössäKari AihinenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen16:46
    Ravintolat

    Yksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikan

  • Eilen08:21
    Juusto

    Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erot

  • ke16:07
    Turvallisuus

    Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässä

  • ke11:05
    Suklaa

    Tunnettujen liköörikonvehtien valmistus lopetettu yllättäen: "Pitääkö juuri ennen joulua...?"

  • ke08:15
    Aamiainen

    Tätä aamupalaa ravitsemusterapeutti suosittelee