Kari Aihinen vinkkaa mahtavan kasvisruoan: "Rehellisesti sanottuna yksi maailman parhaista"

Kokki Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden toisessa jaksossa, miten valmistetaan erityisen hyvää kasvisruokaa. 

Videolla Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden toinen jakso: Ari haluaa makua kasvisruokaan mutta Heidille riittäisi, jos ruuan saisi syötyä pillereinä. Miten Kape saa turkulaisen parin innostumaan tuoreista kasviksista ja yhdessä kokkaamisesta?

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihinen opasti kuudennen kauden toisessa jaksossa turkulaisen pariskunnan Heidin ja Arin kasvisruoan saloihin. 

Ohjelmassa kokattiin monia eri kasvisruokia, joista yksi oli Kapen mielestä ehdoton ykkönen: ratatouille. 

– Se on ehkä maailman tunnetuin, rehellisesti sanottuna myös yksi maailman parhaimmista kasvisruoista. Sen pitää olla sellainen ylikypsä, mehevä muhennos, Aihinen kuvaili.

Kape näytti kädestä pitäen, miten täydellinen ratatouille valmistuu. Ohjelmassa nähtiin, miten Heidi ja Ari lopulta innostuivat toden teolla ruoanlaitosta ja erityisesti kasvisruoista. 

– Mikä on kaikista eniten rohkaissut on se, että tämä ei vaadi mitään rakettitiedettä ja ei tarvitse yhdistellä sataa eri makua saadakseen täydellisen ruoan. Se onki itse asiassa aika helppoa, Heidi toteaa ohjelmassa. 

Katso videolta Aihisen vinkit kasvisruokiin ja nappaa resepti: Ratatouille Kari Aihisen tapaan

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat