Kiaran lounasvideo raivostutti somekiukuttelijat huvittavasta syystä: "Kyllä, unohdin viimeksi hänen varsinaisen lounaansa..."

1:34 Puuron ei tarvitse olla makeaa! Puuroekspertti Katja vinkkaa, miten tehdään suolainen lounaspuuro

Australialainen Kiara kokosi miehelleen lounaan, josta unohtui varsinainen lounas.

Video yllä: Uskoisiko tätä? Puuron ei tarvitse olla makeaa! Puuroekspertti Katja vinkkaa, miten tehdään suolainen lounaspuuro. Kokeile ja ihastu!

Australialaisen Kiaran lounasvideo nousi hitiksi muun muassa sisältönsä vuoksi, kertoo Metro. TikTok-videollaan Kiara esitteli, miten pakkaa poikaystävänsä lounaan.

Hän asetti eväsrasiaan esimerkiksi kuivattuja banaaninsiivuja, salamia, viinirypäleitä, juustoa ja keksejä, suklaapatukan ja popcornia. Lopuksi Kiara sulki rasian.

Kiaran pakkaama lounas ei miellyttänyt

Vaikka osa katsojista piti kumppanin lounaan valmistelua suloisena tapana, Kiara alkoi pian saada lounaastaan kritiikkiä.

Kiaralta kyseltiin esimerkiksi, kiusaavatko työkaverit hänen miestään tämän "lapsellisen lounaan" vuoksi; eräs kommentoija tiedusteli, vaihtaako Kiara miehen vaipankin. Katsojat myös huomauttivat, ettei lounaassa ollut mukana varsinaista ruokaa.

– Näyttää 8-vuotiaan lounaalta, lol, yksi kommentoija totesi.

Moni uskoi, ettei kyseisestä lounaasta tule täyteen; toisia ärsytti yksinkertaisesti se, että Kiara pakkaa aikuisen miehen eväitä, vaikka tämä voisi tehdä sen itsekin.

Kiaran lounasvideo. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kiara myönsi unohtaneensa "varsinaisen lounaan"

Kiara julkaisi pian toisen videon, jolla hän pakkasi jälleen miesystävänsä lounasrasian. Tällä kertaa mukaan tuli myös salaattiaineilla täytettyä tortillaa.

– Kaikille Kareneille tiedoksi: kyllä, unohdin viimeksi hänen varsinaisen lounaansa, Kiara selitti aiemman lounasrasian kokoonpanoa nauruemojin kera.

– Mutta oli hänellä paljon naposteltavia, joiden avulla jaksoi!

Kiara kertoi myös kritisoijille, että pakkaa oman lounaansa samaan aikaan poikaystäväsä ruokien kanssa – se yksinkertaisesti on kätevää. Lisäksi hän korosti, että haluaa miehen syövän laadukasta ruokaa buffetlounaiden sijaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja