Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kauhistuttavan hyvä proteiinipommi – tässäkö tulevaisuuden popcornit?

Shutterstock
Julkaistu 05.09.2014 06:55

MTV LIFESTYLE

Unohda popparit, täältä tulevat jauhomadot! Ötökkäruokaharrastaja vinkkaa, miten madoista voi kokata herkkuja kotikeittiössä.

Ötökkäruokaharrastaja Topi Kairenius kannustaa suomalaisia kokeilemaan rohkeasti jauhomatoja ruoanlaitossa. Kaireniuksen mukaan jättijauhomadot sopivat mainiosti eri ruokien lisukkeeksi.

– Madot ovat nopea lisuke, jotka voi lisätä vaikka salaattiin. Tai miksei vaikka keittoon tai leivän päälle, leivän väliin, pitaleipään tai ihan mihin tahansa.

Jättijauhomatoja voi syödä jopa elävänä, mutta enemmän makua niihin saa paistamalla ne pannulla öljyssä suolan ja pippurin kera. 

– Ötökät ovat maultaan niin mietoja, että niistä saa ihan minkä makuisia tahansa. Itse tykkään laittaa currya. Tällaisenaan ne ovat melko popcornmaisia.

Mistä matoja sitten saa hankittua ruokapöytään? Katso videolta Topi Kaireniuksen vinkit!

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

(MTV LIFESTYLE)

Lisää aiheesta:

Elinan kuuma nachodippi yllättää – "Aloin miettiä, voisiko tätä kokkaushommaa tehdä vähän helpommin"Älä halkaise kirsikkatomaatteja! Samulin niksillä tomaattien maku paraneeJapanilaisten kehittämä ruokainnovaatio sai Maikkarin uutisankkurit hihittämään: "Mulla on kuumemittarit omasta takaa"Satokausi-Samuli suosittelee: Mahtava tapa valmistaa perunat – joko olet testannut herkulliset lyttypotut?Proteiinipommi-letut vievät kielen mennessään – tätä hittireseptiä on testattava!Mahtava kanaresepti, jota kannattaa kokeilla: "Täydellinen ruoka, kun haluat syödä hyvin ja päästä helpolla"
ProteiiniMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Proteiini
  • 18.3.17:02
    Ruoka

    "Keltainen ihmejauhe" pian kauppoihin? Suomessa keksittiin käsittämätön proteiinipommi

  • 5.2.07:42
    Leipä

    Tiesitkö? Leivässä on yksi etu, jota "harva tulee ajatelleeksi"

  • 05.09.202402:00
    Vienti

    Sitra ja Luke: Kasviproteiineista voisi tulla Suomen viennin moottori

  • 03.07.202411:50
    Ruoka

    Paras proteiinin lähde? Näitä Hanna Partanen suosittelee jokaisen ruokavalioon

  • 04.01.202316:02
    Painonhallinta

    Ravitsemusasiantuntijat nimeävät parhaat proteiinipitoiset ruoat painonpudotukseen