Japanilaisten kehittämä ruokainnovaatio sai Maikkarin uutisankkurit hihittämään: "Mulla on kuumemittarit omasta takaa"
Nyt voi rehellisesti todeta, että syömisestäkin on tullut välineurheilua.
Japanilaiset tutkijat ovat kehittäneet sähköiset syömäpuikot, joiden sanotaan vaikuttavan myös ruoan makuun, kirjoittaa The Guardian.
Syömäpuikkojen sähköisen stimulaation väitetään tuovan ruokaan keinotekoisesti suolan makua, jolloin itse suolaa tarvitsee lisätä ruokaan vähemmän.
Puikkojen tarkoituksena onkin pyrkiä vähentämään natriumin määrää suosittuissa japanilaisissa ruoka-annoksissa, joita maustetaan usein esimerkiksi misotahnalla tai soijakastikkeella.
Katso pääkuvan videolta, miten sähköiset syömäpuikot toimivat ja miten MTV Uutisten ankkurit suhtautuivat uutiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa