Älä halkaise kirsikkatomaatteja! Samulin niksillä tomaattien maku paranee
Jos käytät kirsikkatomaatteja esimerkiksi salaatissa, saat niihin helposti enemmän makua muutamalla helpolla kikalla.
Herkulliset kirsikkatomaatit tuovat salaatteihin väriä ja näyttävyyttä. Näiden pienin herkkupalleroiden maku on yleensä tavallista tomaattia voimakkaampi. Tavallisten tomaattien tavoin ne kestävät hyvin paistamista ja grillaamista.
Moni puolittaa kirsikkatomaatit salaattia varten, mutta näin ei välttämättä kannattaisi tehdä. Satokausikalenterin Samuli Karjula vinkkaa videolla pari kätevää kikkaa, joilla kirsikkatomaateista saa kaiken maun irti.
Katso videolta Samulin tomaattikikat!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan