Katin helppo tonnikalapasta sisältää herkullisen yllätyksen: "Ihana ruoka"
Parsa sopii myös arkiseen pastaan väriä ja makua tuomaan.
Vinkkasimme taannoin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla ohjeen kevään parhaaseen parsarisottoon. Käynnissä oleva parsasesonki houkuttelee testaamaan tätä odotettua raaka-ainetta monenlaisiin ruokiin.
Oletko tullut ajatelleeksi, että parsa sopii myös monen arkisemman ruoan joukkoon?
Helppo tonnikalapasta parsalla höystettynä
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkasi muutama vuosi sitten helpon tonnikalapastan ohjeen.
Pastassa perinteinen vehnäpasta korvataan kaurapastalla ja tonnikala saa kaverikseen keväisen parsan.
– Tonnikapalapasta on ihana ruoka, joka valmistuu helposti arkisista raaka-aineista. Kaurapasta on mukavan makuinen ja tonnikala maistuu yleensä lapsillekin. Mausteita voit lisätä oman makusi mukaan, Kati vinkkasi.
Katso videolta vinkit tonnikalapastan valmistamiseen ja nappaa ohje: Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti