Mainos

Harri Syrjänen vinkkaa, kuinka hyödynnät kinkunjämät helppoon pastaan – tätä makuyhdistelmää moni rakastaa: "Suomen kansa ei voi olla väärässä"

Television kokkiohjelmista tuttu Harri Syrjänen vinkkaa jälleen helpon pastareseptin. Joulukinkun jämistä valmistat helposti "Americana-pastan" yhden kasarin taktiikalla.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka joulun jälkeinen pasta valmistuu.

MTV3-kanavalta tuttu, Kokkisota-ohjelmassakin kisaava kokki, Harri Syrjänen, on pitkin vuotta jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia, toinen toistaan helpompia yhden kasarin one pot -pastareseptejä. Jos jouluruoka kyllästyttää, mutta kinkkua löytyy vielä kaapista, kannattaa ottaa testiin tv-kokin uusin reseptivinkki.

Vältä ruokahävikkiä ja hyödynnä kinkun tähteet Syrjäsen Americana-pastan muodossa. Yhdessä kasarissa valmistuvan pastan makumaailma on nimittäin tuttu yhdestä suomalaisten suosikkipizzasta, Americanasta. Kinkun lisäksi pastaan tuleekin aurajuustoa sekä ananasta.

– Nyt se on syntynyt, uskallatko kokeilla? Joulun kysytyin kysymys, mitä tehdä ylimääräiselle joulukinkulle. Tämä kysymys on esitetty mulle ainakin 10 000 kertaa, Syrjänen kertoo Instagram-tilillään ja paljastaa vastauksen:

– Tässä vastaus, kaikki Suomen suosituimmat raaka-aineet samassa kattilassa. Suomen kansa ei voi olla väärässä, mutta kuuluuko ananas pastaan?

361102f4-dd84-4185-9345-798ef3d92c84
Näistä ainesosista syntyy joulun jälkeinen one pot!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja