Hyödynnä kinkunjämät helppoon pastaan, jonka makuyhdistelmä on hyvinkin tuttu – Harri Syrjänen vinkkaa reseptin: "Suomen kansa ei voi olla väärässä"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen Americana-pasta 0:46 Näin valmistuu Harri Syrjäsen Americana-pasta
Videolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka Americana-pasta valmistuu.

Television kokkiohjelmista tuttu Harri Syrjänen vinkkaa helpon pastareseptin. Joulukinkun jämistä valmistat helposti "Americana-pastan" yhden kasarin taktiikalla.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka joulun jälkeinen pasta valmistuu.

Jos jouluruoka kyllästyttää, mutta kinkkua löytyy kaapista, kannattaa ottaa testiin tv-kokin reseptivinkki. MTV3-kanavalta tuttu, Kokkisota-ohjelmassakin kisaava kokki, Harri Syrjänen, vinkkasi viime vuonna herkullisen tavan hyödyntää joulukinkun jämiä Americana-pastassa.

Pastan olettaisi sopivan monen makunystyröille, sillä yhdessä kasarissa valmistuvan pastan makumaailma on tuttu yhdestä suomalaisten suosikkipizzasta, Americanasta. Kinkun lisäksi pastaan tuleekin aurajuustoa sekä ananasta.

– Nyt se on syntynyt, uskallatko kokeilla? Joulun kysytyin kysymys, mitä tehdä ylimääräiselle joulukinkulle. Tämä kysymys on esitetty mulle ainakin 10 000 kertaa, Syrjänen paljasti Instagram-tilillään vuosi sitten vastauksen kera:

– Tässä vastaus, kaikki Suomen suosituimmat raaka-aineet samassa kattilassa. Suomen kansa ei voi olla väärässä, mutta kuuluuko ananas pastaan?

361102f4-dd84-4185-9345-798ef3d92c84
Näistä ainesosista syntyy joulun jälkeinen one pot!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!