Hyödynnä kinkunjämät helppoon pastaan, jonka makuyhdistelmä on hyvinkin tuttu – Harri Syrjänen vinkkaa reseptin: "Suomen kansa ei voi olla väärässä"
Television kokkiohjelmista tuttu Harri Syrjänen vinkkaa helpon pastareseptin. Joulukinkun jämistä valmistat helposti "Americana-pastan" yhden kasarin taktiikalla.
Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka joulun jälkeinen pasta valmistuu.
Jos jouluruoka kyllästyttää, mutta kinkkua löytyy kaapista, kannattaa ottaa testiin tv-kokin reseptivinkki. MTV3-kanavalta tuttu, Kokkisota-ohjelmassakin kisaava kokki, Harri Syrjänen, vinkkasi viime vuonna herkullisen tavan hyödyntää joulukinkun jämiä Americana-pastassa.
Pastan olettaisi sopivan monen makunystyröille, sillä yhdessä kasarissa valmistuvan pastan makumaailma on tuttu yhdestä suomalaisten suosikkipizzasta, Americanasta. Kinkun lisäksi pastaan tuleekin aurajuustoa sekä ananasta.
– Nyt se on syntynyt, uskallatko kokeilla? Joulun kysytyin kysymys, mitä tehdä ylimääräiselle joulukinkulle. Tämä kysymys on esitetty mulle ainakin 10 000 kertaa, Syrjänen paljasti Instagram-tilillään vuosi sitten vastauksen kera:
– Tässä vastaus, kaikki Suomen suosituimmat raaka-aineet samassa kattilassa. Suomen kansa ei voi olla väärässä, mutta kuuluuko ananas pastaan?
Katso resepti: Harri Syrjäsen Americana-pasta
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan