Hyödynnä kinkunjämät helppoon pastaan, jonka makuyhdistelmä on hyvinkin tuttu – Harri Syrjänen vinkkaa reseptin: "Suomen kansa ei voi olla väärässä"
Television kokkiohjelmista tuttu Harri Syrjänen vinkkaa helpon pastareseptin. Joulukinkun jämistä valmistat helposti "Americana-pastan" yhden kasarin taktiikalla.
Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka joulun jälkeinen pasta valmistuu.
Jos jouluruoka kyllästyttää, mutta kinkkua löytyy kaapista, kannattaa ottaa testiin tv-kokin reseptivinkki. MTV3-kanavalta tuttu, Kokkisota-ohjelmassakin kisaava kokki, Harri Syrjänen, vinkkasi viime vuonna herkullisen tavan hyödyntää joulukinkun jämiä Americana-pastassa.
Pastan olettaisi sopivan monen makunystyröille, sillä yhdessä kasarissa valmistuvan pastan makumaailma on tuttu yhdestä suomalaisten suosikkipizzasta, Americanasta. Kinkun lisäksi pastaan tuleekin aurajuustoa sekä ananasta.
– Nyt se on syntynyt, uskallatko kokeilla? Joulun kysytyin kysymys, mitä tehdä ylimääräiselle joulukinkulle. Tämä kysymys on esitetty mulle ainakin 10 000 kertaa, Syrjänen paljasti Instagram-tilillään vuosi sitten vastauksen kera:
– Tässä vastaus, kaikki Suomen suosituimmat raaka-aineet samassa kattilassa. Suomen kansa ei voi olla väärässä, mutta kuuluuko ananas pastaan?
Katso resepti: Harri Syrjäsen Americana-pasta
![Näistä ainesosista syntyy joulun jälkeinen one pot! Copyright: Harri Syrjänen. 361102f4-dd84-4185-9345-798ef3d92c84](https://im.mtvuutiset.fi/blob/8318362/e68c3cbd891081d8d4a32db6f3a9b1ae/361102f4-dd84-4185-9345-798ef3d92c84-data.jpg)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka